Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
не е крив Погба шо го играат на таа позиција, ужас

Sent from my iPhone using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.485
e sto mrazam vakvi linijaski postapki na golmanive, auuu od takt me vadat u picku mater.
Kako e mozno na vakvo lob nafrlanje, kade topkata idese dosta sporo, ovoj da sedi zakovan na gol linija i da ceka stoperive da reagiraat, koga so race moze da ripne sekako e u prednost i da boksuva nekade u tri lepe.
Ova rutinski mozese da go resi de gea, super intervencija imase ali vednas potoa ja usra, a kolku sto znam ovoj i ne e linijas.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Зошто Мегваер не го чуваше Вестергард?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.374
Поени од реакции
12.800
Мислам дека е право време да се отвори нова дебата, Џејмс од Јунајтед или Маунт од Челзи? :D
Маунт гледам за Англија го повикале, го претрка во развој оној Фоден од Сити, нека ги слуша лагите на Пеп и нека дреме на клупа.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.374
Поени од реакции
12.800
зонска одбрана играле вајда, а и реално такви играчи ко Вестергард или Крауч, 10цм повисоки од било кој, не можеш да ги чуваш во воздушен дуел, можеш само да им сметаш и да се молиш да не им легне центаршутот на глава.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
зонска одбрана играле вајда, а и реално такви играчи ко Вестергард или Крауч, 10цм повисоки од било кој, не можеш да ги чуваш во воздушен дуел, можеш само да им сметаш и да се молиш да не им легне центаршутот на глава.
Сега гледав, Мегваер е само 5цм понизок, Линделоф 12 епа не е исто

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи и кога ние изведуваме корнер, Мегваер има инструкции да ја спушти на напаѓач а во Лестер и за Англија си ја мава во гол. Џабе објаснувате зонска или не, тоа се вика измислување топла вода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom