Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.914
Не ги забораив и тие се дел од тие што ја играат првата сезона, а и реално, не ми оставиле некој впечаток до сега.
Каква корелација има која сезона им е со тоа дали се засилувања?

Се засилувања, зашто даваат екстра опција за ротација, различен профил на играчи кои може да играат во различни системи, и се апгрејд на она што веќе го имаше пул.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Каква корелација има која сезона им е со тоа дали се засилувања?

Се засилувања, зашто даваат екстра опција за ротација, различен профил на играчи кои може да играат во различни системи, и се апгрејд на она што веќе го имаше пул.
А така ли ? Значи муабетот за „засилување на тимот“ и „прилагодување на Англиска лига“ важат само кога тимот за кој навиваш купил играч што сеуште не игра како што се очекува од него. Да си знам од сега. (y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.668
.
Ама твојов муабет дека Клоп не направил ништо...
Ne rekov deka Klop ne napravil nisto, nego deka ne osvoil titula. I nigde ne rekov da si ide Klop ako ne osvojat sezonava, ne mi stavaj zborovi vo usta. Za trener so takvo renome i so takvi vlozuvanja da ne osvois barem eden mocan kup i ne e bas uspeh ama ajde.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.790
значи Мурињо кога го врати у топ4 Јунајтед и освои ФА и Куп на Европа не беше достигнување зашто потрошил многу пари
сеа за Клоп задоволни браќава ги вратил на врвот а за титули па наредната година бе, а што потроши и он едно брдо пари не се спомнува тоа
ќути трај не воскресна

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај пошо си мега неписмен и читаш само тоа што ти одговара

Ете ти го цел пост, а не како пичка да цитираш само тоа што одговара и да носиш заклучоци кои не се точни.

И ја сум глуп се објаснувам со Пеја кој никогаш во животот нема кажано дека Ливерпул ќе тепа па макар и со Јурумлери играле, пошо ќе го дупат другите ако промаши, ти ебам тоа пичката од особа. Дабогда Сити освои во последно коло со гол од офсајд, има асалими на сред плоштад да праам.

Глупаку, го знам цел пост и го препрочитав бламот и сфатив дека смени констатација у рок од 30 мин. Слави ти како сакаш, кур ме боли мене.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
значи Мурињо кога го врати у топ4 Јунајтед и освои ФА и Куп на Европа не беше достигнување зашто потрошил многу пари
сеа за Клоп задоволни браќава ги вратил на врвот а за титули па наредната година бе, а што потроши и он едно брдо пари не се спомнува тоа
ќути трај не воскресна

Дај немој, баш за Мурињо коа го врати Јунајтед во топ4 и освои Европа и ФА се дадоа пофални зборови. Усвари Мурџо од кога го набркаа од Челзи па дур освои ЛЕ, беше бранет ко поларна мечка, а и добар дел од овие тука го бранеа ( браневме ) Мурињо и покрај лошите резултати.[DOUBLEPOST=1551038026][/DOUBLEPOST]
Ne rekov deka Klop ne napravil nisto, nego deka ne osvoil titula. I nigde ne rekov da si ide Klop ako ne osvojat sezonava, ne mi stavaj zborovi vo usta. Za trener so takvo renome i so takvi vlozuvanja da ne osvois barem eden mocan kup i ne e bas uspeh ama ajde.
Ало? Заев ? пу пу неважи ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.790
Дај немој, баш за Мурињо коа го врати Јунајтед во топ4 и освои Европа и ФА се дадоа пофални зборови. Усвари Мурџо од кога го набркаа од Челзи па дур освои ЛЕ, беше бранет ко поларна мечка, а и добар дел од овие тука го бранеа ( браневме ) Мурињо и покрај лошите резултати.[DOUBLEPOST=1551038026][/DOUBLEPOST]

како не, на прсти се бројат тие што го бранеа
прашуваа тука фанови на Јунајтед како можеле да сметаат за успешна сезона со завршено 2ро место у ПЛ а псвоени некои купчиња небитни
морал значи ПЛ да освои, потрошил мн пари
ама сеа чукна и на нивна врата

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.668
Aj posoci mi kade napisav deka treba da si odi Klop ili deka ne napravil nisto vo Liverpul. Rekov deka nema osvoenk titula a imase/ima nekolku sansi vo razlicni takmicenja. Da ne ti povtoruvam kolku pari potrosija izminative 2 3 transfer periodi. Ama bitno koga Mancester ispagase od Ls togas smesno bese i interesno, seir se terase, sega ne smee, dvojni arsini do beskraj.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
како не, на прсти се бројат тие што го бранеа
прашуваа тука фанови на Јунајтед како можеле да сметаат за успешна сезона со завршено 2ро место у ПЛ а псвоени некои купчиња небитни
морал значи ПЛ да освои, потрошил мн пари
ама сеа чукна и на нивна врата

Членови од типот на „тандер“ ги иаме во секој фан клуб и увек ќе има што јадат гомна. Од тие членови ( 20тина горе долу ) што секогаш ќе бидат објективни, сигурен сум дека го бранеа. Е сеа, се учиш да ги игнорираш тандерите :)

Стек ти е усвари еволуриан Тандер, што во глобала ќе напраи добра дискусија, али пред сезона или две, ги научи тие 2 збора „лузерски менталитет“ и цело време труја со тоа. Е сеа пошто сака да го користи терминот што е можно почесто ( нз зошто, ваљда и дрка на него ), знае да тресне и по некоја глупост :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.790
Членови од типот на „тандер“ ги иаме во секој фан клуб и увек ќе има што јадат гомна. Од тие членови ( 20тина горе долу ) што секогаш ќе бидат објективни, сигурен сум дека го бранеа. Е сеа, се учиш да ги игнорираш тандерите :)

Стек ти е усвари еволуриан Тандер, што во глобала ќе напраи добра дискусија, али пред сезона или две, ги научи тие 2 збора „лузерски менталитет“ и цело време труја со тоа. Е сеа пошто сака да го користи терминот што е можно почесто ( нз зошто, ваљда и дрка на него ), знае да тресне и по некоја глупост :D
проблемот е што најгласни беа скоро цела фан база на Челзи на чело со Донев, Рамбо девет осум девет итн
значи не беа баш тендерци
и да не се лажеме тежок флоп е ако не освои ПЛ Клоп сезонава, му се овозможи и на него се

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Ливерпул доста пари потрошија на пари, титула до сега немаат освоено. Најлузерски потег е што уште на почеток на сезона се откажаа од сите купови, за да се фокусираат на Англиска лига и ЛШ. На крај пак ќе останат без трофеј. Не знам зошто го напаѓате @Stefan-kobe , ама дечкото во поголем дел е во право.

O

ob1

Гостин
Мора да сфатат Ливерпул, дали го донесоа Клоп да ги извади од средината на табелата и да ги однесе чекор напред или да осваја титули? Ако е за првото, тогаш е полн погодот, ако е за второто, тогаш сега за сега потфрла реално.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мора да сфатат Ливерпул, дали го донесоа Клоп да ги извади од средината на табелата и да ги однесе чекор напред или да осваја титули? Ако е за првото, тогаш е полн погодот, ако е за второто, тогаш сега за сега потфрла реално.
Кога го назначија Клоп, вети дека ќе им ја донесе ПЛ за три години, баш памтам со Пеџа муабетевме дека доста е амбициозна изјавата. Ако не освојат во мај, осеќам новинарите и другите фанови ќе го откопаат интервјуто и ќе го паднат Твитер со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom