Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
успешна, пред унитед на табела 100 поени, тоа е задоволството:cool:
27 коло 66 поени
11 кола останати, 100% учинок = 33 поени

Best case scenario - 99 поени

Значи....наредната ?:unsure:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.415
Е ако де и со 1 поен разлика се освојуе титула шо се секирате вие? Уште сме први.:pipi:[DOUBLEPOST=1551028836][/DOUBLEPOST]
27 коло 66 поени
11 кола останати, 100% учинок = 33 поени

Best case scenario - 99 поени

Значи....наредната ?:unsure:
A шо демек Сити ќе ги добие сите до крај? хех. Они губат од Њукасл па останало за друго да праемо муабет. Сеа им се дигнаја курињата малце, ама не се секирај ќе ги спуштат на земја.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Мене ме интересира ако не освојат ништо дали Клоп уште ќе ја ужива нивната доверба? Бидејќи бајаги сезони начука братот а нема освоено ама баш ништо.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.455
Поени од реакции
43.322
Мене ме интересира ако не освојат ништо дали Клоп уште ќе ја ужива нивната доверба? Бидејќи бајаги сезони начука братот а нема освоено ама баш ништо.
па не е крив клоп што они не играат, ако го гледаше покрај аутлинија денес колку беше нервозен ќе приметеше

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, ќе летаат авиони над Енфилд и ќе бараме Кара да ни биде менаџер, пошто е добар пандит.
Нормално дека ќе има доверба, Клоп со ФСГ го крена Ливерпул на ниво на кое што клубот не бил неколку децении и мислам дека сега за сега, малку е дебилно да помисиш дека би го избркале, уште подебилно е како навивач на Ливерпул да го бараш тоа.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Не, ќе летаат авиони над Енфилд и ќе бараме Кара да ни биде менаџер, пошто е добар пандит.
Нормално дека ќе има доверба, Клоп со ФСГ го крена Ливерпул на ниво на кое што клубот не бил неколку децении и мислам дека сега за сега, малку е дебилно да помисиш дека би го избркале, уште подебилно е како навивач на Ливерпул да го бараш тоа.
Mora da osvoi nekakov trofej Klop, barem eden od ovie FA Cup, Carabao, neshto barem. I Rodgers go krena klubot da se bori za titula edna sezona, ama sepak ne osvoi. Vekje petta godina mu e mislam, od koga e dojden cel tim skoro mu go smenija po negova merka site igrachi, mora da se oddolzhi na nekoj nachin.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ако не освојат ништо ќе се постават прашања во врска со работата на Клоп, но не верувам дека ќе се оди на тоа да го отпуштат, тоа може најрано есента наредната сезона под услов да заглави длабоко со лоши резултати и клубот да би бил надвор од топ4.

Променaта на менаџер не е секогаш решение, кој би бил моментално подобар за Ливерпул-Тухел, Фавре или некои такви хипстерски тренери, инферорни верзии на Клоп или уште полоша варијанта од типови како Алегри, Конте или слично, кои ич не одговараат на моменталиот стил и филозофија на Ливерпул.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Mora da osvoi nekakov trofej Klop, barem eden od ovie FA Cup, Carabao, neshto barem. I Rodgers go krena klubot da se bori za titula edna sezona, ama sepak ne osvoi. Vekje petta godina mu e mislam, od koga e dojden cel tim skoro mu go smenija po negova merka site igrachi, mora da se oddolzhi na nekoj nachin.
Мора според тебе, според други навивачи на други клубови. Според нас, треба но сега за сега, не е пресудно за таков радикален потег, се' додека клубот оди во нагорна линија. Доколку клубот почне да стагнира, да продава ѕвезди, да не купува нови играчи а истовремено нема ни трофеи, со што ФСГ би престанал и да инвестира, би се барала и промена. Сега за сега и без трофеј, не е дојдено до тоа ниво.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Клоп се пожалил на повредите, демек натпреварот ќе имал друг правец да не биле истите ? Се жали човекот на повредите на Јунајтед или на Пул ? :LOL::LOL::LOL:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.669
Kakov luzerski mentalitet ima Liverpul toa e strasno, i toa ne go zboram ova radi denesniot mec nego opsto radi periodov. Na sredina na januari imaa bukvalno se vo svoi race, prednost od 7 poeni, grogiran City koj imase kiksano so milion ekipi i oni igraat vo ocajna forma poslednive mesec i kusur, a pritoa ispadnaa od dvata kupa vo Anglija i se kade kade poodmoreni od City.

Pool ne znaat da se ponasaat sampionski, ne znam ni dali imaat igrac vo timot koj osvoil nekogas titula osven Milner, pardon Mili. Ako osvojat sezonava valjda ke bide dobar veter vo grb za slednite sezoni i konecno da mozat da go vsadat onoj fear factor kaj pomalite ekipi, ama kako trgnala rabotata ne mi izgleda deka ke se desi toa.

City da bese denes na mestoto na Pool ke tepaa 0-3 bez da se ispotat, so ogled na toa sto na Utd im se povredi pola tim vo 20ta minuta.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.356
Ако не освојат ништо ќе се постават прашања во врска со работата на Клоп, но не верувам дека ќе се оди на тоа да го отпуштат, тоа може најрано есента наредната сезона под услов да заглави длабоко со лоши резултати и клубот да би бил надвор од топ4.

Променaта на менаџер не е секогаш решение, кој би бил моментално подобар за Ливерпул-Тухел, Фавре или некои такви хипстерски тренери, инферорни верзии на Клоп или уште полоша варијанта од типови како Алегри, Конте или слично, кои ич не одговараат на моменталиот стил и филозофија на Ливерпул.
И наредните 5 сезони да не освои ништо, доколку завршува во топ 4 нема да биди избркан. Клоп лесно можи да биди новиот Венгер. Дали ќе биди нешто повеќе ќе видиме[DOUBLEPOST=1551033201][/DOUBLEPOST]
Kakov luzerski mentalitet ima Liverpul toa e strasno, i toa ne go zboram ova radi denesniot mec nego opsto radi periodov. Na sredina na januari imaa bukvalno se vo svoi race, prednost od 7 poeni, grogiran City koj imase kiksano so milion ekipi i oni igraat vo ocajna forma poslednive mesec i kusur, a pritoa ispadnaa od dvata kupa vo Anglija i se kade kade poodmoreni od City.

Pool ne znaat da se ponasaat sampionski, ne znam ni dali imaat igrac vo timot koj osvoil nekogas titula osven Milner, pardon Mili. Ako osvojat sezonava valjda ke bide dobar veter vo grb za slednite sezoni i konecno da mozat da go vsadat onoj fear factor kaj pomalite ekipi, ama kako trgnala rabotata ne mi izgleda deka ke se desi toa.

City da bese denes na mestoto na Pool ke tepaa 0-3 bez da se ispotat, so ogled na toa sto na Utd im se povredi pola tim vo 20ta minuta.
Зависи за каква титула мислиш. Има неколку играчи кои освоиле нешто и играчи кои губеле финалиња и трки за титули што секако е искуство и мотивација

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.669
Зависи за каква титула мислиш. Има неколку играчи кои освоиле нешто и играчи кои губеле финалиња и трки за титули што секако е искуство и мотивација
Za cela ekipa mislev, mozda Salah so Bazel osvoil ne znam ne sum siguren, ostanatoto sve e corba. Znaci ti zboram koga igrale vo posolidni ekipi pred da dojdat vo Pool, mozda primer Firmino osvoil vo Brazil kao tinejdzer ali otkako e vo Evropa kur osvoil.

Muabetot mi e deka Pool vo timot ima igraci sto nemaat sampionski mentalitet, a sezonava im e prava moznost da se steknat so istiot.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
И наредните 5 сезони да не освои ништо, доколку завршува во топ 4 нема да биди избркан. Клоп лесно можи да биди новиот Венгер. Дали ќе биди нешто повеќе ќе видиме
Како ќе биде братот новиот Венгер,кога не може куп да земе,камоли Премиер Лига,без множење?:pipi:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Шакири има триплете мислам :D[DOUBLEPOST=1551033920][/DOUBLEPOST]Иначе, ретко кој се раѓа шампион, скоро никој, никаде, поготово не да има цела екипа на играчи во еден клуб. Шампион се станува, со континуирана борба за врв, континуирана борба да бидеш шампион. Ливерпул има борба за титула, лани борба за ЛШ, две години пред тоа борба за ЛЕ. Не можеш да дојдеш до тоа ниво ако немаш менталитет и ако си лузер. Нејсе, долг е муабетов а ти си некад премногу глуп за да го почнам со тебе во моментов, неам сила.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom