Па тие сигурно ги немаат гледано Видич и Фердинанд ВВД може да го достигне тоа ниво,ама ако продложи и тој и Ливерпул да играат на ова ниво наредните 3-4 год. Инаку не му е прва сезона на ниво оваа. Саутемптон ми се симпатична екипа и ги пратам почесто па така и ВВД сум го гледал и тогаш како игра,де не претерам ама и тој период беше екстра играч.За тоа си у право, мене веќе неколку фанови на Ливерпул ми имаат кажано оти Јунајтед никогаш немал дефанзивец како ВВД.
Сигурно си им дал од манчестерската дрога што ја конзумиравте кога викавте дека Аднан Јанузај е боље од СтерлингЗа тоа си у право, мене веќе неколку фанови на Ливерпул ми имаат кажано оти Јунајтед никогаш немал дефанзивец како ВВД.
Епа ете убаво си напишал, ти сереш пред утакмица и после си ги јадеш гомната цело време. Нема потреба повеќе да се коментира.Ај, вака...
20:59 - мој коментар
21:00 - почеток на натпреварот
23:00 - твоја реплика
Сум забележал дека Вие ливерпулци (форумџии) "се појавувате на бојното поле после завршетокот на битката", и удирате еден чалам (на сигурно).
Во случајов, знаеме дека на фановите Ви се тресеа колената бар до средината на второто полувреме.
Да не зборам и дека бевте прописно накиснати, иако сте само пред ТВ / Пи-Си, а не на стадион.
П.С. Направете си едно мини журче за прославување на статусот лидери на табела на полусезона.
Тоа ќе Ви биде најголемиот успех годинава.
Жити бога, кој и кога ова? Слаткарот има изиграно две саглам утакмици за Јунајтед и тоа како резерва.Сигурно си им дал од манчестерската дрога што ја конзумиравте кога викавте дека Аднан Јанузај е боље од Стерлинг
Ехее не само со Стрелинг,го споредуваа и со други имиња Па мислам дека имаше нешто демек го бараа Белгија,Албанија,Косово, дури и Англија нешто демек му даваше некакви документи за да може да игра за репрезентацијаЖити бога, кој и кога ова? Слаткарот има изиграно две саглам утакмици за Јунајтед и тоа како резерва.
После му влезе вода во ушите и толку.
Мене Фрос ме обвинуваше дека го плукам на национална база. Сега за жал некои фанови со амнезија, повторно го спомињаат меѓу живите.
Член на дружината "Spin Doctors", а?Епа ете убаво си напишал, ти сереш пред утакмица и после си ги јадеш гомната цело време. Нема потреба повеќе да се коментира.