Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јуни 2015
Мислења
899
Поени од реакции
555
Ми мириса на уште еден глуп пост мене како и обично.
Ај, вака...

20:59 - мој коментар
21:00 - почеток на натпреварот
23:00 - твоја реплика

Сум забележал дека Вие ливерпулци (форумџии) "се појавувате на бојното поле после завршетокот на битката", и удирате еден чалам (на сигурно).

Во случајов, знаеме дека на фановите Ви се тресеа колената бар до средината на второто полувреме.
Да не зборам и дека бевте прописно накиснати, иако сте само пред ТВ / Пи-Си, а не на стадион.

П.С. Направете си едно мини журче за прославување на статусот лидери на табела на полусезона.
Тоа ќе Ви биде најголемиот успех годинава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
На фулмечсендшоу се преебува снимката 13та минута некаде, затоа прашав да не начекал на друго место случајно.
Таму беше, за pre match беше океј, за post match не ја биваше уопште. :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.998
Поени од реакции
11.636
Не да се претерува со хајпот за Ван Дијк...
Не се слагам со тебе. По мене, моментално, е најдобар штопер во ПЛ, и во топ 5 во Европa. Одличен во воздушни дуели, јак и релативно брз за централен одбранбен.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.490
Поени од реакции
11.440
Не се слагам со тебе. По мене, моментално, е најдобар штопер во ПЛ, и во топ 5 во Европa. Одличен во воздушни дуели, јак и релативно брз за централен одбранбен.
од инат збори
и да не е најдбор пак е еден од најдобрите
коа ке ми текне у фан клуб дека го нејќеа оти стар бил ххх

Sent from my iPhone using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Никој не го негира тоа, но целиот муабет треба да престане со тоа дека моментално е најдобар во ПЛ. Ама не сопира тука муабетот за жал, ниту од фанови, ниту од медиуми. Нека игра 3-4 сезони бар на ниво, нека освои битни трофеи со Ливерпул, па ќе збориме.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Не да се претерува со хајпот за Ван Дијк...
Па не се претерува, и според мене е во топ 5 централни дефанзивци моментално. Малку се занесува ама му личи барем пошо се гледа дека е и полн со самодоверба и тоа го докажува во дуелите така да остава јак и интересен впечаток за него како што имавме за правите централни дефанзивци во минатото.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Никој не го негира тоа, но целиот муабет треба да престане со тоа дека моментално е најдобар во ПЛ. Ама не сопира тука муабетот за жал, ниту од фанови, ниту од медиуми. Нека игра 3-4 сезони бар на ниво, нека освои битни трофеи со Ливерпул, па ќе збориме.
Па моментално е еден од најјаките, веројатно и најјак, односно оваа сезона. Никој не кажува каков ќе бил за три-четири сезони и каква врска има тоа дали ќе освои трофеи, како само од него да зависи тоа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Шо да освои со Ливерпул???? :D:D:D:D:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Ок, не бев јасен :D
Глупо ми е што не се фокусираат сите на моментов и не го фалат само за моментов, туку се прават споредби со легенди кои играле многу години во ПЛ и ги освојувале најбитните трофеи со своите клубови. Впечатокот ми е дека се почна од кога Карагер еднаш зема да го споредува со легендарни дефанзивци на Ливерпул, а овој имаше изиграно десетина натпревари за клубот. Е тоа ми е глупо, кога ќе ми се појават статии за тоа дека ќе станел најдобар дефанзивец во историјата на ПЛ, кој дефанзивец во историјата на ПЛ бил подобар од него, и слично. Остајте го човекот нека си игра.

На страна тоа, најдобар дефанзивец е моментално во ПЛ, и тоа by a mile. Можеби и во Европа, ги немам пратено доволно сезонава другиве лиги. И ја заслужува секоја пофалба што ја добива за играта сезонава. Ама не треба да се претерува со другите муабети.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Ок, не бев јасен :D
Глупо ми е што не се фокусираат сите на моментов и не го фалат само за моментов, туку се прават споредби со легенди кои играле многу години во ПЛ и ги освојувале најбитните трофеи со своите клубови. Впечатокот ми е дека се почна од кога Карагер еднаш зема да го споредува со легендарни дефанзивци на Ливерпул, а овој имаше изиграно десетина натпревари за клубот. Е тоа ми е глупо, кога ќе ми се појават статии за тоа дека ќе станел најдобар дефанзивец во историјата на ПЛ, кој дефанзивец во историјата на ПЛ бил подобар од него, и слично. Остајте го човекот нека си игра.

На страна тоа, најдобар дефанзивец е моментално во ПЛ, и тоа by a mile. Можеби и во Европа, ги немам пратено доволно сезонава другиве лиги. И ја заслужува секоја пофалба што ја добива за играта сезонава. Ама не треба да се претерува со другите муабети.
За тоа си у право, мене веќе неколку фанови на Ливерпул ми имаат кажано оти Јунајтед никогаш немал дефанзивец како ВВД. :D

Член од
28 јуни 2015
Мислења
899
Поени од реакции
555
Ало, топ петорка!
Дај намалете малку со победиве, да фатиме приклучок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom