- Член од
- 19 април 2014
- Мислења
- 434
- Поени од реакции
- 1.272
Таа што не е издадена од ЃурѓаБи сакал да почнам да читам нешто од Сигмунд Фројд ама неможам да се одлучам никако која би ја зел. Некој препораки?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа што не е издадена од ЃурѓаБи сакал да почнам да читам нешто од Сигмунд Фројд ама неможам да се одлучам никако која би ја зел. Некој препораки?
Било која книга од серијата за Ераст Фандорин од Борис Акунин. Азазел, Турски Гамбит и Левијатан сигурно ги има низ сите библиотеки.Добар ден луѓенца.
Не сум нешто преголем фан на книги, последно ги прочитав Ангели и Денони и Кодот На ДаВинчи.
(Да знам дека се "искомерцијализирани" и "лесни" мејнстрим conspiracy ама мене ми беа интересни.).
Дајте некој предлог слична книга ? Мистерија/крими или теории на заговор нешто така...
Добар ден луѓенца.
Не сум нешто преголем фан на книги, последно ги прочитав Ангели и Денони и Кодот На ДаВинчи.
(Да знам дека се "искомерцијализирани" и "лесни" мејнстрим conspiracy ама мене ми беа интересни.).
Дајте некој предлог слична книга ? Мистерија/крими или теории на заговор нешто така...
Нема да препорачам книга но сакам да прашам. На Фејсбук видов денес дека во Скопје ќе има промоција на книгата Мечето Ушко. Книга со приказни од детскиот кулен руски серијал со кој јас можеби не како мало дете но во текот на растот растев гледајќи ја оваа серија
Ме интересира колку е цената на оваа книга и каде може да се купи ? Дали ја има или ќе ја има онлајн за купување ? Барав на купикнига сајтот но нема сигурно после промоцијата. Се извинувам ако не е во соодветна тема ова и ако постои тема за барање каде да се купи некоја книга префрлете ја. Јас никогаш до сега не сум го посетил овој дел од форумов и не ни знам што теми има.