Слично и како пред 15 годиниНекој да не бил во Ставрос да каже како е?
Го обожавам ова место
So dva reda: Neјуни ке одам на Санторини со агенжиja. Ке имаме 1 нок на отиване и 1 нок на вратуване во Атина со слободно време вечер во 1 ден и до обед на последен ден. Дали 20 евра на човек за Атина ке ми бидат достигнат? Во Санторини ке сме од обед на 2 ден до обед на 5 ден (3 ноки). Ке ми достигнат ли 80 евра на човек за 4 дена на Санторини за 1 пат ручек во заведение, неколко сувенира, храна, пиjaлок, карти за влез во наи-важни места и други? Со 2 реда: Ке ми достигнат ли 100 евра за целата екскурзиjа?
Зашто? Колко ке ми требват?So dva reda: Ne
Уствари зависи до човекот. Ама за суенири, посети и други место посебно у Атина ќе ти треба поголем буџет. Посетата на Акрополис е само 15е ако не се лажам. и да купиш 5 сувенири по 1 евро еве ти една петтина од парите. Ако отидеш на уште едно такво место како Акрополис ќе ти останаат околу 50е за јадење во рок од 7 дена.. Ама како што реков, се зависи од човекотЗашто? Колко ке ми требват?
Благодарим за одговорот ! Ке го имам во предвид тоа.Уствари зависи до човекот. Ама за суенири, посети и други место посебно у Атина ќе ти треба поголем буџет. Посетата на Акрополис е само 15е ако не се лажам. и да купиш 5 сувенири по 1 евро еве ти една петтина од парите. Ако отидеш на уште едно такво место како Акрополис ќе ти останаат околу 50е за јадење во рок од 7 дена.. Ама како што реков, се зависи од човекот
Не сум бил за Санторини, бил сум за Крит, ама мислам дека исти се цените за boat trip шо ги имат понудено. Цената беше околу 80е од човек. Можно е да е и поскапо на Санторини, оти ипак Санторини е. Незнам колку ти е лимитот за буџет, ама проблемот е шо тие работи шо ги сакаш не се ефтини. Би ти препорачил да направиш истражување на интернет од прилика колку кошта тој boat trip , колку е јадењето таму и тие други работи. Искрено на твојот план не му се доволни 100е по моја проценкаБлагодарим за одговорот ! Ке го имам во предвид тоа.
За Акропола не сум сигурна, дали сакам во моментот да го посетувам. Таму сме за нема и еден ден целостно. Вечер во денот на пристигане и до обед во денот на одпатуване. За Сантирини ми е по-важно, дали кон 80 евра за 4 дена/3 ноки ке ми стигнат? Поручекот ке е наи-много 1 или 2 пати во некои ресторант или бар по некое гиро или санторинска храна, бидеики ке одам таму за доживуването. Сите турове, пат и нокуване веке са уредени. Ке одиме до Оиа, древна Тира, Пиргос, Имеровигли, Фира, вулканот, изворите и Тирасија и не знаем оште колко евра ке ми стигнат на ден за един человек? Ако некои знае цените там ке му бидам благодарна да пишува.