Нема, дестинацијата е перфектна поготово ако си отворен за нови култури, беше еден колега од работа. Јас планирам за Рио да одам за година две, само нормално да се заштеди, не е фората да отидеш таму и да јадеш улични цвеќињаkoga ke se vratime o zadovoltvo ke gi podelam vpacatocite. Se andevam deka rative sto treba da gi otplakam nema da mi go pmatat raspolozenieto![]()
Како помина?vo noemvri nema uragani
Ја не сум бил. Луѓе што живеат таму ми рекоа, у лето - не. Септеври, октомври, ноември, најбоље.ај некој коментари во врска со летување во Малта ? поз
a zosto vo leto ne ?Ја не сум бил. Луѓе што живеат таму ми рекоа, у лето - не. Септеври, октомври, ноември, најбоље.
многу гужваa zosto vo leto ne ?
a so ceni kako e ? vo market / restoran ? za smestuvanje ?многу гужва
високи температури
Не прашував подробно.a so ceni kako e ? vo market / restoran ? za smestuvanje ?
ok ,thanksНе прашував подробно.
Знам дека вода за пиење нема на островот, освен да се купува во шише.
Прекрасно место една од најубавите држави кај што имам идено, не е баш жешко, и овде е жешко, и сега да одиш нема да зажалиш!! Таму што ми се допаѓа е архитектура,клима, ма нема што не е убаво таму, евтино е (тоа малку кај секого различно е), кога би идела никогаш не би зажалила...!![DOUBLEPOST=1519680235][/DOUBLEPOST]Инаку многу сакам да одам на Филипините, гледав многу видеа а и ми имаат кажувано дека е многу убаво, за тоа си резервирав карта со девојчето и ќе одиме во Септември.... Путангинаај некој коментари во врска со летување во Малта ? поз