TheGeneral
Арогантно копиле
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 583
Има ли некој список кои играче се со Беласица у Италија?
Со таа филозофија нема да стигнеме до никаде. Не ги обвинувам децата од Беласица, сите знаеме кои се условите. Ама со такво размислување како твоето...Ај барем се прошетаа децата до Италија
и до Крушево можеа да се прошетатАј барем се прошетаа децата до Италија
Ак не се лажам, и лани не постигнаа гол.Пораз и од Чезена... 0-1...
Заклучок:
Солидна одбрана, напад тапа, три меча не постигнаа гол...
Имаа дадено гол лани.:helou:Ак не се лажам, и лани не постигнаа гол.
Polani bese toa,spored mene mozebi i najjakata generacija na Belasica,podobra od onaa na vremeto sostaveni og Pandev,Stojkov,Popov...itn....poslednata godina od vladeenjeto na bate Vane bese tva,Belasica se plasira vo vtoriot krug,ja pobedi Dzenova 2-0 vo resavackiot duel ali bate Vane ja vrati ekipata,mesto tie otide Dzenova i tie stignaa do finaleto..Лани нели беа блиску до пласман во втора рунда? Мислам дека имаа по една победа, нерешен и пораз. Или тоа беше пред две години :raz:
Polani bese toa,spored mene mozebi i najjakata generacija na Belasica,podobra od onaa na vremeto sostaveni og Pandev,Stojkov,Popov...itn....poslednata godina od vladeenjeto na bate Vane bese tva,Belasica se plasira vo vtoriot krug,ja pobedi Dzenova 2-0 vo resavackiot duel ali bate Vane ja vrati ekipata,mesto tie otide Dzenova i tie stignaa do finaleto..