Gubame od Bregalnica,tim sto e eden od glavnite kandidati za vlez u prva liga,2ri na tabela zad Skendija,so stabilen sponzor i iskusni igraci,ne gubame od Belotino...fintata da ti ja kazam,igracite se najmalku krivi za ona sto se desava,treba da sme im blagodarni so igraat pod tie uslovi,bez plata pa duri i struja i voda na stadiono...dali znaas kolko igraci imase deneska Belasica ?? ma so te pitam sigurno ne ja znaas fintata,14 igraci se na se !! koj e kriv,fudbalerite ??? Belasica e veke na samoto dno,nisto ne ja spasuva,edinstveno moze da se nadevame da ostanat i tie 14 fudbaleri do deka zavrsi sezonata,bez da otapdnat vo treta liga....sto se odnesuva do navivanjeto,blagodarni sme i na tie 20 dusi so dojdee iako se znaase deka ke izgubame,podobro da sme 20 pravi navivaci so srce,otkolku 200 gagadzii..poraka do site strumicane i veke bivsi Ajduci,ne ste ni potrebni...vii ste sram za Strumica !!!
p.s Sekoja cest za deckite od Falanga,blagodarime kolku tolku za podrskata(iako izgledase kako potsmevanje) sepak ne go ocekuvav toa od vas,dojde takvo vreme koga rivalstvoto ke go ostavime za drug pat,koga ke ima vistinski fudbal,sega za sega ni ostanuva nie ultrasite da se borime protiv kriminalot sto vladee vo makedonskiot fudbal !! pozdrav