- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 8
Temata e pusta kak Sahara!! so vi bide,pocnaate da drkate na Turnovo i Tiverija?? Pa da so ogled na stituacijata vo Belasica nisto cudno...ete do kakvi momenti dojdeeme..Belasica ne lice ni na amaterski tim !! Seuste ne mi se veruva deka od tolkav grad 70 000 ziteli,ne se najdee 5 dusi so ke odat da mi ja puknat glavata na pero,zar takov nikakov grad sme,pederski generacii !! ama dobro neli strumicane kak strumicane,sekoj si ceka na gotovo,eve vi nekoo informacija..izgleda gospodinot Pero(sega e napisan so golema bukva) pocnal malko da popusta,
Belasica ke padne vo racete na Pandev,deneska za Italija odat Zaev so uste nekoj tip(ime ne mi e kazano)..ocekuvajte go neocekuvanoto!! muabeto e izlezan licno od Pandev....kak i da e ako uspee tava !!konecno ke moze da odate na stadiono i da se praate "najverni" navivaci na Belasica
dete zaso tii navodnici? odamna odam na fudbal,na kosarka,odbojka i drugi sportovi. ti kazi mi od koga ne si bil na stadiono da gledas belasica? samo tuka se cukate vo gradite za belasica a ne ste se pojavile na stadionot da gledate 1 utakmica. Mos porano si odil ama saa ne sum te videl. Povozrasen sum od tebe ama znam te koo dete si taka na izgled i odamna te nemam videno na stadiono i ne govori po drugite oti ne odile i oti se praat "najverni" navivace ko tebe te nema. A i ajducite treba malce da obrnate vnimanie na tva so se desava tama,sepak navivacka grupa ste.
nem da me sfatas pogreska,ama ne viki na drugite oti ne odat.trgni samio od sebe
Во Кичево, а не Кочани:smir:Trgnuvam od mene i zastanuvam pred poluprazen stadion !! siguen sum deka mislas za pogresno dete!! siguren sum deka za tie godini so gi imam,imam izgledano poveke utakmici od tebe,sum sedel sam na tribina,doma ako ne se lazam ovaa polusezona ne ispustih utakmica doma,beh prvo kol za Stip,i za Kocani so Napredok...ima deca tuka na forumo so mozat da ti go dokazat tava...tocno e,se broot na prsti clenovite na Ajduci so odat na stadiono,za tava nemozam nisto da kazam...ne mi bese mene tava zboro,sakaah da kazam deka sporto vo Strumica padna vo sekoj pogled,a samite strumicane ne prevzemaat nisto,nie kako navivacka grupa treba da napravame nesto ok...eve za vo sabota e spremano nesto,kolko sme tolko,vazno ke se obidame nesto...
Kocani-Osogovo fala na popravkaВо Кичево, а не Кочани:smir:
epa mos gresam ...ama malce se tii so odat redovno. a tava so sporto e padnan na najnisko mozno nivo u strumica e tocno. gledam i kosarka nema veke salam,zajadani se aba i milenium izgleda,odbojkata tenko predat se mladi igrace,belasica i oni vrzuvat kraj za kraj edvaj kak so e rabotata momentalno,tiverija 3 liga ne e mrdnala odamna i ona ispusti togaj barazo u skopje so ilinden mozaa da napravat nesto ama nisto.Trgnuvam od mene i zastanuvam pred poluprazen stadion !! siguen sum deka mislas za pogresno dete!! siguren sum deka za tie godini so gi imam,imam izgledano poveke utakmici od tebe,sum sedel sam na tribina,doma ako ne se lazam ovaa polusezona ne ispustih utakmica doma,beh prvo kol za Stip,i za Kocani so Napredok...ima deca tuka na forumo so mozat da ti go dokazat tava...tocno e,se broot na prsti clenovite na Ajduci so odat na stadiono,za tava nemozam nisto da kazam...ne mi bese mene tava zboro,sakaah da kazam deka sporto vo Strumica padna vo sekoj pogled,a samite strumicane ne prevzemaat nisto,nie kako navivacka grupa treba da napravame nesto ok...eve za vo sabota e spremano nesto,kolko sme tolko,vazno ke se obidame nesto...
Super Pogodih nesto,malko ponadesno do komsiite Se ubavo,neka se finasire,da se digne sporto veke eden pat posobeno fudbalo,Strumica e rasadnik na mladi talenti !!epa mos gresam ...ama malce se tii so odat redovno. a tava so sporto e padnan na najnisko mozno nivo u strumica e tocno. gledam i kosarka nema veke salam,zajadani se aba i milenium izgleda,odbojkata tenko predat se mladi igrace,belasica i oni vrzuvat kraj za kraj edvaj kak so e rabotata momentalno,tiverija 3 liga ne e mrdnala odamna i ona ispusti togaj barazo u skopje so ilinden mozaa da napravat nesto ama nisto.
mladinskite kategorii zaprepastuvat gi samo. pred nekoj den se prosetah do dole do stadiono gledam nikakvi uslove na tii pomosnite terene nema,celi poplaveni. za unatre neznam ne sum flezel odamna,samo na tribinta gore odam ka gledam fudbal. zalno e tva veke... ama so da se praa ka ima klubovi u racite na anti-sportiste.
poz:salut:
Belasica ke padne vo racete na Pandev,deneska za Italija odat Zaev so uste nekoj tip(ime ne mi e kazano)..ocekuvajte go neocekuvanoto!! Muabeto e izlezan licno od Pandev....kak i da e ako uspee tava konecno ke moze da odate na stadiono i da se praate "najverni" navivaci na Belasica !!
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=85D7E1BF62AEAD4595342EF08CB4E684
Гледам во линкот пишува за Тиверија. Глупости. Ја запоставија Беласица за да вложуваат во третолигаш кој и оваа сезона по се изгледа нема да се избори за втора лига.epa mos gresam ...ama malce se tii so odat redovno. a tava so sporto e padnan na najnisko mozno nivo u strumica e tocno. gledam i kosarka nema veke salam,zajadani se aba i milenium izgleda,odbojkata tenko predat se mladi igrace,belasica i oni vrzuvat kraj za kraj edvaj kak so e rabotata momentalno,tiverija 3 liga ne e mrdnala odamna i ona ispusti togaj barazo u skopje so ilinden mozaa da napravat nesto ama nisto.
mladinskite kategorii zaprepastuvat gi samo. pred nekoj den se prosetah do dole do stadiono gledam nikakvi uslove na tii pomosnite terene nema,celi poplaveni. za unatre neznam ne sum flezel odamna,samo na tribinta gore odam ka gledam fudbal. zalno e tva veke... ama so da se praa ka ima klubovi u racite na anti-sportiste.
poz:salut:
Belasica ke padne vo racete na Pandev,deneska za Italija odat Zaev so uste nekoj tip(ime ne mi e kazano)..ocekuvajte go neocekuvanoto!! Muabeto e izlezan licno od Pandev....kak i da e ako uspee tava konecno ke moze da odate na stadiono i da se praate "najverni" navivaci na Belasica !!
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=85D7E1BF62AEAD4595342EF08CB4E684
se soglasuvam so tvojto mislene. redno e veke da zazivee sporto u strumica bila belasica ili tiverijaSuper Pogodih nesto,malko ponadesno do komsiite Se ubavo,neka se finasire,da se digne sporto veke eden pat posobeno fudbalo,Strumica e rasadnik na mladi talenti !!
Prociti go ubavo linkot. ijas se zacudiv prvo ama ubavo pisuva zosto se vlozuva u tiverija.Гледам во линкот пишува за Тиверија. Глупости. Ја запоставија Беласица за да вложуваат во третолигаш кој и оваа сезона по се изгледа нема да се избори за втора лига.
Да дадеш на Беласица треба да имаш луѓе со кои ќе може да соработуваш.Гледам во линкот пишува за Тиверија. Глупости. Ја запоставија Беласица за да вложуваат во третолигаш кој и оваа сезона по се изгледа нема да се избори за втора лига.
1.Да дадеш на Беласица треба да имаш луѓе со кои ќе може да соработуваш.
Тиверија се 2 место 3 лига не знам имат ли шанси за 2 а и Беласица нема шанси за 1 лига ке се борат да останат 2 но набрзина ништо не бидува полека по полека може да се оди напред.
И треба да се каже фала и на тие пари.