Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А и убаво ќе биде ако некој има контакт од гранде-јуве да го покани.
и @wot да дојде ако отворија визер линија од струмица до скопје.
Ќе видиш ти све убави луѓе!Ja ne znam kako odbirate. Da bev sk bi kampiral tamu.
Toa kazano, utre sum sk, samo ne znam do koga i kako, ako ima utre nesto pisajte ke probam da ve druzam.
Sve ubavi lugje. <3
Све позеришта особено овој десно[DOUBLEPOST=1510267906][/DOUBLEPOST]
Што бараш на популарните филмови?
Позер.
Ако ги посетуваш популарните филмови ќе немаш доволно време за експерименталните.
Ти тресеш глупости по многу различни основи, така што јас можам да се најдам во сè.
Како може да ти е досаден некој со тоа што одлучува да си гледа општо прифатени добри филмови?
Ти си дефиниција за хипстер. Мене па, тие ми се досадни. Шалче, капче, ранче, смеѓа коса, очила... едно те исто. Ич не експериментираат.
Чекај малку бе, зар не беше ти оној што го бараше „експерименталниот“ српски филм Panama?
Да, да, ти беше тој. Ха-ха
https://forum.kajgana.com/threads/Помош-софтверски-проблеми-и-совети.8601/page-1026#post-7636317
Француски комедии.
Звучни интересно за експериментирање.
Стварно мислиш дека 80% проценти знаеле кој е Ослунд, Force Majeure и биле потресени од самиот филм, па дошле на уште една доза потресеност?Ако некој е експериментален филм, неизвикан, и со право добитник на Златна палма поради својата уникатност, сатира, паметен хумор и длабоко прикажување на еден поинаков начин човечкиот карактер и моменталното општество тоа беше филмот што го одбраа да се отвори годинешниот Синедејс, The Square. Јас ќе ти потврдам дека 80% од публиката не беше дојдена ради тоа што е победник на Кан, туку ради самата содржина и веројатно Force Majeure.
зошто да не се спореди Машиновозачот со Ослунд? Нели филм е филм, не треба да гледаме дали е нискобуџетен или високобуџетен, дали е балкански или танзаниски, туку да допре низ целиот свет подеднакво? Океј можда Квадратов е подобар филм, не викам не, ама тоа само го докажува она дека народов оди само на филмови за кои слушнал дека се добри и со 7ца на ИМДБ, што пак е своевиден позеризам.И никако не споредувај Машиновозач со Рубен Остлунд, побогу. Секоја чест што имаме филм да го затвориме фестивалот, штета е што немаме наш филм и за отварање и за крајот на фестивалот. Верувам дека Исцелител ќе ги исполни очекувањата. Во врска со Синебалкан категоријата, преслаба е, можам да набројам 3-4 филмови балкански што мислев дека може да ги дадат Kratki izlet, Egzorcizam, бугарскиот Godless исто никаде го нема, лани освои купишта награди, и многу други кои што сега не ми текнува. Ете Шилегов најави дека догодина уште повеќе средства ќе се одвојат од буџетот од градот за фестивалот, да се надеваме на побогата содржина во останатите категории.
Ќе изгледам 100 филма со 5-6 оценка и помалку гласови, и можеби еден од нив ќе ми биде 7ца or something.Јер факинг не размислуваш подалеку од тоа дека негде во некој паралелен универзум постои филм кој што е исто така добар ко тој „популарниот“ што ради Х причини не успеал да се пробие. Тоа со оцените на ИМДБ е ван секој коментар.
Хаха!@Shawn Spencer , тезиве ти се, најблаго кажано, смешни. Филмот не е пакетче Патос чипсови кај што не знаеме кој дел од сложувалките се крие внатре, па сепак купуваме со надеж дека ќе ни се падне кец. Не може, ама буквално никој, да ме убеди дека постои човек што симнува да гледа филмови на тепка, без да знае било што за нив. Немој да ми кажеш дека ти Moonlight на пример, го гледаше зашто правеше еци пеци пец на thepiratebay и случајно тој ти се погоди. Или Sieranevada некни, зошто го гледаше? Така ти рече хороскопот? Значи не можеш да се апстрахираш од сите информации кои во денешно време ни ги нуди технологијата. Тоа и порано, кога имаше само МТВ , А1 и Сител и кога ќе слушневме на реклама дека ќе даваат филм кој бил номиниран за Оскар, рецимо, едвај го чекавме да се нацртаме пред телевизор, а не во денешно време, кога се знаеме за секој филм. И немој да ми кажеш дека ако некому нудат освојувач на Златна палма во Милениум, и непознат бугарски филм во Фросина, истовремено, би го одбрал бугарскиот. Не е во тој случај оној кој оди во Милениум позер, туку оној кој оди во Фросина е будала, барем според мене.![]()
???Хаха!
Ова ме потсеќа на еден друг муабет, во една друга тема![]()
Поарно прво добрите да се образложат, зашто ние со лошите не знаеме од кај да почнемеАјде сега да се образложат лошите оценки за Мајкa, што е проблемот со филмот?
Да Џими. Се гледаме.Ostanuva za utrevecer za happy end? 21 40 pred kino?