- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.165
- Поени од реакции
- 10.130
уметнички 1080p, е тоа не знам.што филм е тиа? и оти не го ставил на mega.nz, google drive итн
зошто на овие фајлхостови кај што се плаќа за премиум
уметнички 1080p, е тоа не знам.што филм е тиа? и оти не го ставил на mega.nz, google drive итн
зошто на овие фајлхостови кај што се плаќа за премиум
ајде бе сине мајчин штом си толку јак, најди торент. Panama ти е филмот, 2015 српски.а треба сеа нешто да те молиме да кажеш кој е филмот или?
Дада и јас мислев да му пишам ама Спенсер лесно се нервира и детски одговори враќа па затоа баталив.
има 720p ама со корејски субтитлови врз видеото, не пречи многуДада и јас мислев да му пишам ама Спенсер лесно се нервира и детски одговори враќа па затоа баталив.
Успеа да го најдеш или ова е само слика?
Ако си го нашол, пушти линк. Нема да ми смета. Регуларните порки стануваат досадни.
Јеа, прочитај си го твојот одговор, бате, па после вади психолошки профили на другите. Моите одговори може се детски, ама твојте се сељачки. Ја барав дали постои програмче, а ти смараш со тоа кој е филмот, кој сака нека е, ако не знаеш да помогнеш, не одмагај.Дада и јас мислев да му пишам ама Спенсер лесно се нервира и детски одговори враќа па затоа баталив.
Успеа да го најдеш или ова е само слика?
Ако си го нашол, пушти линк. Нема да ми смета. Регуларните порки стануваат досадни.
Па ко Гаспар Ное го фура Love кој што е цел со секс ко уметнички, зашто и овој да не е? У денешно време какви лајна ги ставаат со етикета уметност, што веќе и уметноста изгуби на вредност.има 720p ама со корејски субтитлови врз видеото, не пречи многу
има германско DVD ама го извадиле риперите српското аудио
овие се release name, барај ги на google
Panama.2015.720p.KOR.HDRip.H264-iMel
CU46.See.you.for.Sex.German.2015.PAL.DVDR-SAViOUR
ќе направиш port forwarding во рутерот за портот на кој работи RAdmin и во RAdmin ќе ја внесиш јавната ип адреса, не локалната, и пак ќе може да се конектираш на пц-то.Некој да ми предложи слично програмче ко RAdmin, за screen monitoring?
Убо си работеше ова се дур не му ставив рутер на ПЦ-то т.е. ко ке е директно поврзана жицата во ПЦ, си ја дава без проблем ИП адресата и си се конектира, а преку рутерот ја дава 192,168,,,, итн. и неможам да се конектирам.
Фала.
Дали јас да си напишам порт во Радмин пример 4321 и во рутерот да му напраам форвард или портот што радмин го дава само да му направам форвард?ќе направиш port forwarding во рутерот за портот на кој работи RAdmin и во RAdmin ќе ја внесиш јавната ип адреса, не локалната, и пак ќе може да се конектираш на пц-то.
сеишто е. за кој порт да се одлучиш да го користиш направи port forwarding за тој порт.Дали јас да си напишам порт во Радмин пример 4321 и во рутерот да му напраам форвард или портот што радмин го дава само да му направам форвард?
Еднаш пробував така да му напраам форвард али не успеав. Ќе тестирам пак.
malwarebytes anti malwareНе знаев каде да го поставам прашањето па ајде тука. Се надевам ќе можите да одговорите.
Долго време симнувам филмови и буквално се шо ми треба преку kickass torrents и се си функционираше најнормално.Ама во последно време ми прави проблеми, не можам ништо да симнам.Ми се уклучуваат нешто чкљ вируси програми, и се симнува нешто што нема блага врска со она што треба да се симне.
Ете вака изгледа.
Прегледај го приврзокот 141402
Чаре? Нерви искинав готово.
Иначе insanity во прилог на летото што следи, слабеам де.
кој сајт го отвараш?Не знаев каде да го поставам прашањето па ајде тука. Се надевам ќе можите да одговорите.
Долго време симнувам филмови и буквално се шо ми треба преку kickass torrents и се си функционираше најнормално.Ама во последно време ми прави проблеми, не можам ништо да симнам.Ми се уклучуваат нешто чкљ вируси програми, и се симнува нешто што нема блага врска со она што треба да се симне.
Ете вака изгледа.
Прегледај го приврзокот 141402
Чаре? Нерви искинав готово.
Иначе insanity во прилог на летото што следи, слабеам де.