- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.913
- Поени од реакции
- 37.072
Само Happy End или Killing of the Sacred Deer му одговара на Џими.
Јас планирам вечер да те задржам и на Mother!, ти...Хмм 22 ми е малку касно, може да заспијам в кино. Мада 1:47 трае, би требало да издржам.
Браос штом ја распродале премиерата. Лани шиткаа билети за Машиновозачот, а сега цела сала распродадена.Првиот филм на CINEDAYS (КВАДРАТОТ) е распродаден (450 продадени билети, 55 протоколарни).
Лани беше филмче за кое повеќето прв пат слушаа, годинава е освојувачот на Златна палма. #NмаРазликаБраос штом ја распродале премиерата. Лани шиткаа билети за Машиновозачот, а сега цела сала распродадена.
Годинава се „шминкери“ и „позери“ што идат само на отворање.Лани беше филмче за кое повеќето прв пат слушаа, годинава е освојувачот на Златна палма. #NмаРазлика
Ајде, 99% идам.Ајде вака. Договорот падна да го гледаме заедно Happy End на Ханеке. Проекцијата е во вторник, 14.11, во 22:00, кино Милениум. Се чекаме во 21:40 пред кафе книжарница Три, ГТЦ, прв кат, веднаш до кино Милениум.
Ќе ги тагнам оние кои присуствуваа на заедничките дружби изминативе години, а и некои кои знам дека сакаат да дојдат прв пат, па кој сака да се дружи, е добредојден (се извинувам ако испуштам некого, сепак многу луѓе беа): @Anon , @Corvus , @Shawn Spencer , @Saladin , @Andrew , @Natural-girl , @Shepard Fairey , @Iceboy , @MyloXyloto , @џимеј , @dragonsky , @Mary Poppins , @King Kai . Тагнете ги и другарчињата кои сакате да ни се придружат. Се гледаме на кино!
Ја не знам ни на кој филм идам, ни шо има освоено ни колку трае ни кој е режисер/глумци, не знаев ни дека е отворање.Годинава се „шминкери“ и „позери“ што идат само на отворање.
#NмаРазлика
Многу ми е идиотски кога луѓе идат само на извикани филмови со Палми, Лавови и слични додатоци. Ако сакаш филм ќе отидеш и на некој филм од Панама, а не само на наградувани филмови.
по празните сали во останатите денови, експерту. Се оди само на Вуди Ален филмови, отворање, затворање и поизвикани филмови. Останатите проекции едвај по 20-50 човека собираат.Ја не знам ни на кој филм идам, ни шо има освоено ни колку трае ни кој е режисер/глумци, не знаев ни дека е отворање.
Како ти експерту заклучи од кои причини луѓето одат на филмови?
Што бараш на популарните филмови?по празните сали во останатите денови, експерту. Се оди само на Вуди Ален филмови, отворање, затворање и поизвикани филмови. Останатите проекции едвај по 20-50 човека собираат.
Ти тресеш глупости по многу различни основи, така што јас можам да се најдам во сè.А ако ти се најде во она „ќе одиш и на панамски филм“
Како може да ти е досаден некој со тоа што одлучува да си гледа општо прифатени добри филмови?пошто мене ми се досадни фаци што не експериментираат и гледаат филмови со оцена повисока од 7 и 1000+ гласови на ИМДБ и награди од звучни фестивали.
Француски комедии.Многу француски комедии има со оцена 5-6ка на ИМДБ и 10.000 гласови, што се добри комедии, а добиваат хејт
А и убаво ќе биде ако некој има контакт од гранде-јуве да го покани.Ајде вака. Договорот падна да го гледаме заедно Happy End на Ханеке. Проекцијата е во вторник, 14.11, во 22:00, кино Милениум. Се чекаме во 21:40 пред кафе книжарница Три, ГТЦ, прв кат, веднаш до кино Милениум.
Ќе ги тагнам оние кои присуствуваа на заедничките дружби изминативе години, а и некои кои знам дека сакаат да дојдат прв пат, па кој сака да се дружи, е добредојден (се извинувам ако испуштам некого, сепак многу луѓе беа): @Anon , @Corvus , @Shawn Spencer , @Saladin , @Andrew , @Natural-girl , @Shepard Fairey , @Iceboy , @MyloXyloto , @џимеј , @dragonsky , @Mary Poppins , @King Kai . Тагнете ги и другарчињата кои сакате да ни се придружат. Се гледаме на кино!