Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
NikojNeGoZnae123Кој им е кодот за покана да не знае некој?
NikojNeGoZnae123Кој им е кодот за покана да не знае некој?
Треба некој што е зачленет да те покани.Кој им е кодот за покана да не знае некој?
Го има и на Netfilm.tv бесплатно за гледање преку таа платформа сајт.Знае некој каде можам да најдам торент за Тетовирање?
Хааа ете што се снимало пред пар месеци под мостот Обединети Нации.Јавачи на коњи - македонски инди филм. Премиера на 5 мај.
Со подобар кастинг да му дадам шанса ама со оваа актерска екипа филмот е обично фијаско.„Ах, љубов моја неверна“ - новиот филм на Коле, прво на СФФ, а од 27 април и низ кината.
Колку што знам планираа да направат серијал, а филмчево да биде ко пилот епизода.
Маааалце повеќе сериозност да му дадат на ликот на Сашко Коцев, ова може да биде многу добра основа за долгометражен филм или за серија, сеедно. Штета што ќе остане на кратко филмче, иако имало планови да се направи нешто повеќе.
Пушти се на тракерот. Вакви прашања не поставувајте тука.Нема некој од поновиве излезени по торент ова она?
Ослободување на Скопје, Лазар Медена ноќ, Збор, Златна петорка (серијата: Љубов и предавство).Нема некој од поновиве излезени по торент ова она?
Пишав во темата за македонски серии дека има и петиција. Филмчево предобро но сепак треба да се снима како серија затоа што ова ми изгледа како недовршено, пилот епизода од серија кој одвај чекаш да пуштат нова епизода. Штета ова да остане само како краткометражен филм. Ни фалат добри серии на телевизија.Колку што знам планираа да направат серијал, а филмчево да биде ко пилот епизода.
Колку што имам информации Телма планирала сезонава да има уште една или две серии покрај новата сезона од Преспав.
Колку што знам Георги Унковски е режисер на Фчерашни што одат на Телма, во превод добро стои со Телма, па искрено се надевам дека ќе успеат да снимат серијал по филмчево.
И едно прееееголемо фала за филмчево, не знаев дека го има негде. Го гледав есента, ми се свиѓаше многу.
Препорака од мене прво гледај ги Лазар и Медена ноќ. Тие мене ми беа најдобри од сите кој излегоја.Ослободување на Скопје, Лазар Медена ноќ, Збор, Златна петорка (серијата: Љубов и предавство).