UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ди Марија, сељак на векот :гомце:
Без разлика на пеналите, биле или не биле, само Барселона може да направи вакво нешто. Клучен момент е сепак слободниот удар на Нејмар :cuc:.
Клучниот момент беше кај Ди Марија, не кај Нејмар.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Нека се пакуваат сега ама за во Катар, мене би ми било срам послем ова да се вратам назад.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.388
Поени од реакции
12.816
И нас вчера да ни го досудеа пеналот од Алонсо врз Волкот на 1-0 и да кренеше офсајд при прекршокот за пенал над Левандовски при што Кошчелни доби црвен, може ќе поминевме понатаму.
Судииве дефинитивно судат во корист за Барса,Баерн,Реал.
Нејмар чист црвен требаше да јаде кога нарочно го испуца Мение, пеналите жива брука, не гледаат гол да постигнат, гледаат како да паднат за пенал да изнудат.Цигани глупи.
Срамота.(n)

#Uefalona #4-3-3-3

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Сите што се лигавите тука бубрег би дале Нејмар да игра во тимот за кој што навивате па колку сака нека глуми секоја утакмица.

Перфектен слободен, пенал и страшна асистенција од 88 до 95. :cuc:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Иначе да знаете нема да си го испушам затоа што , 2 пенали ни на час по физичко кога играфме футбал немаше да ги има , што голови беа тие , за автоголот ми падна чак и мене срам за тоа мулето со влакна од мишка на брада , првиот немејебат .... и пак ке кажам нема да си го испушам пошто утакмицата беше наместена
Прегледај го приврзокот 166304
Јас сепак мислам дека треба да си го испушиш. Збор си е збор.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Абе ова искочи само Барса може ама работатат е што при предност од 4 - 0 ниедна друга екипа не би го бранела тој резултат вака лошо како тоа што го направи ПСЖ. Два гола примија од хаотична одбрана, а некој ќе каже а не биле пеналите пресудни е извини ама ваков пенал особено како овој вторив врз Суарез незнам која екипа ќе добие. Тој пенал беше и тоа како пресуден. Незнам што се праите на Енглези на толкав посед на топка Барса не направија шанси за гол.
Али сеа тоа е тоа коа ПСЖ многу моронски изиграа,

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.101
До Ибрахимовиќ било што ПСЖ не можел да мрдне подалеку од полуфинале у ЛШ...

Ебате пластиката. Класичен Арсенал мелтдаун им се деси.
Ibra gi kocese toa e fakt, nikad 4 gola nemase da im dadat u prvata so nego, baska glej razlika kavani so ibra i bez nego, a kavani e strava napagac isto, steta sto se vlece u vakov klub so vakov gaden trener, a i napadot si ja zavrsi rabotata u ovoj dvomec be, 5 gola im dadoa na barsa, sto sakase poveke emeri od ova ? Nikoj ne e kriv sea, samo emeri, nikoj drug, ne znae da zacuva vodstvo od 4 gola, da postavi igra so kontri, a ima takov tim, i sredina i univerzalen napad, i dobri bekovi, abe DNO od trener, dno, dno DNO, ova od edna strana e istorija sto barsa go napravi od druga strana sram koj ja go neam videno, so vakov tim i kadar nekoj da ispusti 4 - 0 od prv natprevar ...

Pa i onoj Di Marija, bivsi igrac na real, kako se glupirase koga go dadoa golot, mu ebam toa izmesteniot, sedi si miren be druze, idete na uste eden, barsa potona togas, a igraa preotvoreno, ajde sea bidete si del od fudbalskiot sram od koj nikad nema da se isperat, ova ke se pamti dolgo vreme.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Срамота од клуб, 0 од клуб, бедни преплатени курвици, кој ве научи бе вака пичкарски да играте?

Емери после ова ни у Елче нема да си тренер.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.676
Поени од реакции
59.638
Што направивте бе, почнаа да се бришат статуси од ФБ :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И нас вчера да ни го досудеа пеналот од Алонсо врз Волкот на 1-0 и да кренеше офсајд при прекршокот за пенал над Левандовски при што Кошчелни доби црвен, може ќе поминевме понатаму.

:lolzz:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Емери да имаше малку повеќе јај*а, верувам дека можеше да ја казни Барса која беше насочена стрикно на напад и дефанзивно можеше да го јади комотно, ама се уплаши ботот повеќе од што треба и го снајде тоа што го снајде. Иако имаше ПСЖ добри шанси во стативата и зицерот што ги промаши Кавани, како и глупоста која ја направи Ди Марија, баш поради тоа верувам дека дефанзивно беше ранлива Барса и со помашка игра ПСЖ можеше да извади позитивен резултат.

Настрана судиските одлуки, Барса денеска играше од почеток за ова што го направи на крајот и заслужено направи подвиг кој тим може да го направи во моментов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom