Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.388
- Поени од реакции
- 12.816
Вакви смајлиња им ставаа пред утакмицава на тие што и даваа шанса на Барса да оди понатаму.
Вакви смајлиња им ставаа пред утакмицава на тие што и даваа шанса на Барса да оди понатаму.
Ионака неможам , ми е гајле , нема .Јас сепак мислам дека треба да си го испушиш. Збор си е збор.
Ќе си вежбаш јога извесен период, па ќе можеш. Маж мора да си остане на зборот.Ионака неможам , ми е гајле , нема .
Емери ако се врати жив у Париз ја глава сечам.
Дечкото на 4-0 од Париз ги чува Ди Мариа и Дракслер на клупа до 65мин.
Алал Вера - Полош тренер и од Арсен Венгер си.
Draksler igrase od start. Orie i Krikovjak vlegoa.Емери ако се врати жив у Париз ја глава сечам.
Дечкото на 4-0 од Париз ги чува Ди Мариа и Дракслер на клупа до 65мин.
Алал Вера - Полош тренер и од Арсен Венгер си.
А да извиниш ама Арсенал бар у двете утакмици по едно полувреме беше рамноправен противник.До Ибрахимовиќ било што ПСЖ не можел да мрдне подалеку од полуфинале у ЛШ...
Ебате пластиката. Класичен Арсенал мелтдаун им се деси.
како бе брат заслужено со поклони? заслужено зашо напаѓале? шо очекувавта дека барса ке се брани? шо изиграа толку посебно? немаа ни некој јак пресинг освен на крајот се друго беше свесно препуштање од страна на псж, послем голот на кавани и они се откажаа додека нејмар не погоди, па следуваше поклонот и останатот е историјаЕмери да имаше малку повеќе јај*а, верувам дека можеше да ја казни Барса која беше насочена стрикно на напад и дефанзивно можеше да го јади комотно, ама се уплаши ботот повеќе од што треба и го снајде тоа што го снајде. Иако имаше ПСЖ добри шанси во стативата и зицерот што ги промаши Кавани, како и глупоста која ја направи Ди Марија, баш поради тоа верувам дека дефанзивно беше ранлива Барса и со помашка игра ПСЖ можеше да извади позитивен резултат.
Настрана судиските одлуки, Барса денеска играше од почеток за ова што го направи на крајот и заслужено направи подвиг кој тим може да го направи во моментов.
Само во Шутка со вас, го убивте поимот фудбал тотално.Колку само се ситам кога ги гледам напатениве како пишуваат цигани уефалонци вакви такви.
Да цигани се, оти вашите тимови губат од Сасоуло и се мачат со Лудогорец, а не пак да помислат на ваков пресврт.
Поздрав пичкици, чувствувајте се цитирани,ме мрзи.
Моја грешка : )Draksler igrase od start. Orie i Krikovjak vlegoa.