UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
Ги мразам Барселона и не сакав ич да идат понатаму ама толку пичкарска игра од ПСЖ неам гледано одамна. Абе мавни им пресинг таму со 4 гола комотно водство они се бранат...

Страшна утакмица!

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Нејмар едвај чека да го допре некој за да падне, гнасно чоече

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
dva penali poklon i plus nedosudeniot penal za psz vo prvo zaradi igra so raka. utakmica dobiena od kukavicko sudenje. ama i psz zasluzi da izgubi zaradi smesnata igrs.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Eдна минута молк за Реал Мадрид фанс.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Зашто побогу не играше Кимпембе кој душата им ја извади на Суарез и Меси прошла утакмица!
Овој Маркињос нема појма од животот после сезонава ако го земат у Џенова на позајмица нека е среќа.

Не изигра ПСЖ ништо, али пеналите жива срамота, посебно вториот !

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ди Марија, сељак на векот :гомце:
Без разлика на пеналите, биле или не биле, само Барселона може да направи вакво нешто. Клучен момент е сепак слободниот удар на Нејмар :cuc:.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Зашто продужи у прво 3 а у второ 5 минути ?

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Али браво ова се дешава еднаш у 100 години

R

red.devil

Гостин
Понекогаш се прашувам дали вреди гледање фудбал... Се заебаваат со разумот на гледачите овие од организацииве. Значи 100 ебани пати симулираа и на крај пак наседна коњот од судија... А не е прв пат на Кампот да се дешаваат вакви глупости.
Настрана што заслужи ПСЖ да отпадни.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Eдна минута молк за Реал Мадрид фанс.

Воопшто, иако пеналите не беа пенали, со играта заслужија дефинитивно. Плус против нив да се игра у ЛШ ја лично многу повеќе сакам, него ли против ПСЖ да речеме, кои го изгубија мечот уште пред да почне утакмицава, попичкарски приступ неам видено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom