UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги мразам Барселона и не сакав ич да идат понатаму ама толку пичкарска игра од ПСЖ неам гледано одамна. Абе мавни им пресинг таму со 4 гола комотно водство они се бранат...

Страшна утакмица!

Нејмар едвај чека да го допре некој за да падне, гнасно чоече

dva penali poklon i plus nedosudeniot penal za psz vo prvo zaradi igra so raka. utakmica dobiena od kukavicko sudenje. ama i psz zasluzi da izgubi zaradi smesnata igrs.

Eдна минута молк за Реал Мадрид фанс.

17202884_1395378683860439_7333964584589119268_n.jpg

Зашто побогу не играше Кимпембе кој душата им ја извади на Суарез и Меси прошла утакмица!
Овој Маркињос нема појма од животот после сезонава ако го земат у Џенова на позајмица нека е среќа.

Не изигра ПСЖ ништо, али пеналите жива срамота, посебно вториот !

Ди Марија, сељак на векот :гомце:
Без разлика на пеналите, биле или не биле, само Барселона може да направи вакво нешто. Клучен момент е сепак слободниот удар на Нејмар :cuc:.

Зашто продужи у прво 3 а у второ 5 минути ?

Али браво ова се дешава еднаш у 100 години

Понекогаш се прашувам дали вреди гледање фудбал... Се заебаваат со разумот на гледачите овие од организацииве. Значи 100 ебани пати симулираа и на крај пак наседна коњот од судија... А не е прв пат на Кампот да се дешаваат вакви глупости.
Настрана што заслужи ПСЖ да отпадни.

Eдна минута молк за Реал Мадрид фанс.

17202884_1395378683860439_7333964584589119268_n.jpg

Воопшто, иако пеналите не беа пенали, со играта заслужија дефинитивно. Плус против нив да се игра у ЛШ ја лично многу повеќе сакам, него ли против ПСЖ да речеме, кои го изгубија мечот уште пред да почне утакмицава, попичкарски приступ неам видено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom