UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.134
Нејмар со слободниот ги извади, и самите се беа откажале од пролаз по голот на Кавани, ама ја рогна ѓупчето.

Сепак, пак ќе кажам, капа доле.

S

Samurai_Sk

Гостин
Стварно после овој натпревар се мислам дали да гледам повеќе фудбал. Ова веќе на ништо не личи

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.101
abe 3 penali da im poklonea, 4 faking 0 imaa PSG od prvata, ova ide na dusha na dnoto od trener, Emeri, eden od najprecenetite stratezi u fudbalov momentalno, kako samo se zaebaa PSG so negoviot angazman, pa veke blan ako go brkas, donesi bre nekoe IME, bog i batina u ovoj sport, a ne ebaniot emeri, kutriot lani mislam deka na kraj od sezona prv pat uspea da pobedi na gostinski teren so Sevilja u Spanija, dno od trener, dno od strateg, i domasnoto prvenstvo ke go izgubi kako trgnal.

Svaka cast za barsa, pokazaa karakter i muda, ova im e takov veter u grb sezonava, da mozat da atakuvaat na sekoj trofej za koj konkuriraat, prekinete so muabetite za pomos od sudii sve, 4 ebani 0 anuliraa, toa e toa, end of story.

Член од
1 август 2015
Мислења
412
Поени од реакции
702
Сакам да го видам пак славјето на Емери после голот на Кавани.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.726
Ги чекаме интерашите и нивните носталгичарски постови за тоа како во 2010 нивниот тим ја исфрлил Барса среде Камп Ноу...

:kafence:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Добро што не навивам за ПСЖ, бидејќи при ваква ситуација сериозно би размислил да му ебам се живо и диво на Емери, ДиМариа, и последен на листа би бил судијата, кој досуди 2 непостоечки пенали, и еден не досуди очигледен пенал за ПСЖ.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.949
Поени од реакции
30.960
Емери лузер хаха. Сака да се брани 90 мин против Барса ко да самиот не знае дека нема шанси така. А земат топка шутни напред врати им ја.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
може да се врати од 4-0 против гранада , против псж ке си го испушам ако се врати

Иначе да знаете нема да си го испушам затоа што , 2 пенали ни на час по физичко кога играфме футбал немаше да ги има , што голови беа тие , за автоголот ми падна чак и мене срам за тоа мулето со влакна од мишка на брада , првиот немејебат .... и пак ке кажам нема да си го испушам пошто утакмицата беше наместена
screw-you-guys-im-going-home-quote-1.jpg

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Gledam Enrike go velicat koj do vcera go plukaa. Da se razbereme psg bea barca pred dve nedeli, i primaa 6 :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom