Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене ПСЖ ми делува како 2-јка и мислам дека ќе победат вечер,подобри се,во форма се,поквалитетни се,посилни се,Монако имаа натпревар во средата додека овие одмараа..мислам дека ќе ги стромачкаат 2 и Т2
3-1 за Монако

Како и секогаш стандарт ги годам...некни Рома,сега ПСЖ..во страшна форма сум

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.431
Поени од реакции
39.042
200 евра чисти сум во плус овој викенд :zloo: Утре одам all in на УС опен , ајде давајте предлози најсигурни шо можат да бидат да дуплираме. Повеќе од 2 коеф не.

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
200 евра чисти сум во плус овој викенд :zloo: Утре одам all in на УС опен , ајде давајте предлози најсигурни шо можат да бидат да дуплираме. Повеќе од 2 коеф не.
Подобро не играј ќе си ги зачуваш тие 200 евра.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.431
Поени од реакции
39.042
Подобро не играј ќе си ги зачуваш тие 200 евра.
Нема шанси да ги зачувам , секако ги играм тие шо ми се профит од кладилница. Секојпат почнувам со 50-60 евра, и стигам до 600-700 , си ги зимам тие шо сум ги дал и остатокот шо ми е профит чекам добар викенд и правам добар лист од 3-4 коеф и ги пукам. Лани имав две добивки над 150 К на тој начин.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Фенербаче :facepalm:[DOUBLEPOST=1472416739][/DOUBLEPOST]Овој викенд ретко некој фатил, се заебни натпревари освен во Англија и Германија
Италија цела излезе локум, е сега ако некој ги смета Интер и Рома за киксови тогаш толку знае да игра...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
Алмагро цела сезона е криминал, ликот не може од место да се помрдне, едино сервира одлично. Фускович сет би требало да е сигурица утре, мада оставам простор за кикс пошо знае да се мајмунисува Мартон... Али според реалноста на настаните сет зима 100%.

Надал, Свитолина, Кис се зицери.

Исто ако Кукушкин е здрав 103432423432% зима сет против Пуј, едноставно ноторичка глупост е 1.20 на Пуј, Кукушкин е сосема солиден играч, најмалце на исто ниво со Пуј.

S

Samurai_Sk

Гостин
Италија цела излезе локум, е сега ако некој ги смета Интер и Рома за киксови тогаш толку знае да игра...
Јас лично не ги играв Рома и Интер, Фиорентина ми беше само од италијанците а ти што се правиш експерт кажи утакмици друг пат, а не да пишуваш кога ке заврши колото[DOUBLEPOST=1472444728][/DOUBLEPOST]
Нема шанси да ги зачувам , секако ги играм тие шо ми се профит од кладилница. Секојпат почнувам со 50-60 евра, и стигам до 600-700 , си ги зимам тие шо сум ги дал и остатокот шо ми е профит чекам добар викенд и правам добар лист од 3-4 коеф и ги пукам. Лани имав две добивки над 150 К на тој начин.
над 150 илјади 2 пати ? :eek: да е така ти нема да се замараш со нас лузерите тука, ке беше во Малдивите или Ибица на одмор и од таму ке играше спортска.

Последно уредено од модератор:
Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Чилич - h1 гем
Иснер - h2 гем
Кербер - 1
Свитолина - 1
Јужни - + конечен гем
Пуил - 1
На 2000

F

Fl. Perez

Гостин
za denes
Gasquet
Isner
Nadal
Cuevas
Tsonga
Vesely
Sock
Raonic

utre
Troicki
Wawrinka
Tomic
Kyrgios
Del Potro
Johnson

Samo Sokce nekako ne mi e siguren

Последно уредено од модератор:
B

Blade Torch

Гостин
Puig ми е мнооогу сумљива. Може после освоена олимпијада да губи сега во прво коло. Башка и оваа Радванска ја победила скоро...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
SaiSai Zeng ne sakam da ja vidam vekje ni blizu do mojot tiket,bem li i stomajki kjoravi ,klasicno gomno od igrac ;defanzivec sto igra mrtvi topki ,forhend slajs i uste milion drugi sranja,zaebete ja taa aziska cavka,moze da go jade Puig.

Mislam deka od mene poklon vi e Belluci - Kuznetsov nad 3 seta, 1.50 koef.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
SaiSai Zeng ne sakam da ja vidam vekje ni blizu do mojot tiket,bem li i stomajki kjoravi ,klasicno gomno od igrac ;defanzivec sto igra mrtvi topki ,forhend slajs i uste milion drugi sranja,zaebete ja taa aziska cavka,moze da go jade Puig.

Mislam deka od mene poklon vi e Belluci - Kuznetsov nad 3 seta, 1.50 koef.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Саисаи Женг е многу ителигентна тенисерка. Нема физичка сила, но може до максимум да ги користи грешките на противничките.

Последно уредено:
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.445
Поени од реакции
5.570
Во која кладилница има да се игра на граница на сетови?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас лично не ги играв Рома и Интер, Фиорентина ми беше само од италијанците а ти што се правиш експерт кажи утакмици друг пат, а не да пишуваш кога ке заврши колото
Така речи му. Ако ти врати, викни го на ферка некаде.

Kajgana Shop

На врв Bottom