Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
SaiSai Zeng ne sakam da ja vidam vekje ni blizu do mojot tiket,bem li i stomajki kjoravi ,klasicno gomno od igrac ;defanzivec sto igra mrtvi topki ,forhend slajs i uste milion drugi sranja,zaebete ja taa aziska cavka,moze da go jade Puig.

Mislam deka od mene poklon vi e Belluci - Kuznetsov nad 3 seta, 1.50 koef.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Easy Belluci,iako ke izgubi kako vol :D
Za posle Zverev - Herbert 2 1,90 i
Harrison-Mannarino 2 2.40

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220
Во спортлајф ако изиграш тенис на гемови во прв сет, а некој од играчите предаде во втор или трет сет, се смета 1 квота или се рачуна погодена/промашена?
1 kvota

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И така грозотијата полона херцог ми скина лесна 1.45 квота за -9.5 прв сет
Сигурен си дека е 1 квота? Мислам дека за ваква игра се рачуна квотата.....ма да можда ги мешам со друга кладилница..

Иначе што е финтава што за Лисицки дале 1.9 квота? Знам дека не е баш у најјака форма ама..би требало да тепа..

B

Blade Torch

Гостин
Сигурен си дека е 1 квота? Мислам дека за ваква игра се рачуна квотата.....ма да можда ги мешам со друга кладилница..

Иначе што е финтава што за Лисицки дале 1.9 квота? Знам дека не е баш у најјака форма ама..би требало да тепа..
1 e,најдов во правила на Спортлајф за тенис, 1 за сите игри се смета ако предаде...[

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220

10000% е 1 квота во Копачка, СЛ и Моцарт.

Лисицки е 1.90 затоа што е дрво а Путинцева има одлична сезона, и трета ствар е што Путинцева е тенисерка што не и лежи на Лисицки, односно стилот на игра не и одговара. Све стига, ниско тежиште, а Лисицки повеќе од 2-3 удари не може да врзе, одма ги праќа на трибини или у дно мрежа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
1 e,најдов во правила на Спортлајф за тенис, 1 за сите игри се смета ако предаде...[
Ајдеее тапа работа.
А се мислам ако ништо друго во копачка дека ги рачунаа квотите за вакви игри..

То е, и ја ја имав Кербер 2-0 да тепа али :toe:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
10000% е 1 квота во Копачка, СЛ и Моцарт.

Лисицки е 1.90 затоа што е дрво а Путинцева има одлична сезона, и трета ствар е што Путинцева е тенисерка што не и лежи на Лисицки, односно стилот на игра не и одговара. Све стига, ниско тежиште, а Лисицки повеќе од 2-3 удари не може да врзе, одма ги праќа на трибини или у дно мрежа.
Не знам што му објаснуваш на ретардот, три чисти нема ум продава.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Shto se deshava so Isner, ne go gledam.. ?!
Толку му е силата најверојатно хахаха јас пак го тргнав од минус на гемови за да го пишам хендикеп со -5.5 сега треба 3 сета да ги земе со 9 гема вкупна разлика ама тоа никогаш нема да се деси.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
Јас па го имам да нема 5ти сет , и сега за инает хоштаплерот ќе израмни на 2-2.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Obichna pobeda go iam, 1.10 koeficient da mu ebam majkata..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Цела година влечеше повреда на коленото Иснер. И никако не се решаваше да оди на операција и еве сеа ќе ве падне....

Kajgana Shop

На врв Bottom