Кладилница (Генерална дискусија)

B

Blade Torch

Гостин
Nadal ќе победи 3-0 утре? 1.60 е. Истомин во живот му нема земено сет.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
Еве ви голем поклон за денес ...

Локомотива - Хајдук Сплит - 2 Т2 ... 4.10 коеф.
:cool:

Од понеделник ја чекам еј , од понеделник. На братми цел ден му говорам стај си бе барем 300-400 ден да не ти биде жал чиста пара е , јок бе не слуша.

500 илјади да имав кешовина ќе ја пукав на 2ка конечен тип , 2.90 беше , а со Т2 заедно беше 4.10. Ја фатив на лист важно , уште неа ја чекав. :cool:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
:cool:

Од понеделник ја чекам еј , од понеделник. На братми цел ден му говорам стај си бе барем 300-400 ден да не ти биде жал чиста пара е , јок бе не слуша.

500 илјади да имав кешовина ќе ја пукав на 2ка конечен тип , 2.90 беше , а со Т2 заедно беше 4.10. Ја фатив на лист важно , уште неа ја чекав. :cool:
А каков зицер промаши тој копукот од Локомотива .. :) Јас ги чекав 2+ нив и Бате.Оние Белшина што играа против Бате се тешки аматери,нареден натпревар обавезно контра ќе ги играм.

S

Samurai_Sk

Гостин
Фенере, Фенере нцнцнцнцнц овие турците си сакат донерски нож на врат

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Ман. Сити 3+
Барса 2
Севилја 2
ПСЖ ГГ
Рома 2
Фиорентина 1
Спортинг-Порто ГГ
Коефициент 74
Сити фатена
Монако-псж уште псж да даде гол 1-0 е сега
Рома води
фиорентина води
Споортинг фатена[DOUBLEPOST=1472413192][/DOUBLEPOST]Ги заборавив Барса води 1-0 и после севилја уште не епочната.

Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Ах Барса, Барса .... ама јас сум си крив, што сум стрвен .... 2 и 3+ .... Токмак невиден, никогаш нема да влезе

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Achiles od prvo poluvreme 0:2 i si spijat izgleda ..
Za vecer
Fiorentina 1
Fener 1
Barsa 2
NewYork 1
DinamoZ 2
Uplata 500den
Ti ibam Austrijcite,mi iskinaa 4500den.
Na ovaj tiket site si vodat,osven Fener koj ima crven karton,samo kakvi komedii se desavaa prvo poluvreme,im ibam prokletite ..valjda ke pobedat na domasen teren,nemat ni bod dosega ..drugive bar neka izdrzat .

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Ман. Сити 3+
Барса 2
Севилја 2
ПСЖ ГГ
Рома 2
Фиорентина 1
Спортинг-Порто ГГ
Коефициент 74
Ман. Сити 2
Барса 2
ПСЖ 2
Спортинг-Порто ГГ

Рома 2 нека остане 1:2
Фиорентина 1 нека остане 1:0
Виљареал-Севилја 2 сега за сега резултатот 0:0 Ама осеќам дека Севилја ќе ме заебе

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Ман. Сити 2
Барса 2
ПСЖ 2
Спортинг-Порто ГГ

Рома 2 нека остане 1:2
Фиорентина 1 нека остане 1:0
Виљареал-Севилја 2 сега за сега резултатот 0:0 Ама осеќам дека Севилја ќе ме заебе
Сити грешка 3+ ми е а не двојка и псж истотака гг ми е а не двојка ако сум ја пишал двојка сега нема да бев во игра 2:1 губат.

S

Samurai_Sk

Гостин
Фенербаче :facepalm:[DOUBLEPOST=1472416739][/DOUBLEPOST]Овој викенд ретко некој фатил, се заебни натпревари освен во Англија и Германија

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
као бре фенер цело второ се мачиш гол да дадиш, а ти дадат одма вракаш онака не бива дајмиго натиго играте со головите, со рома шлаг на торта

S

Samurai_Sk

Гостин
Секогаш викам турска лига нема да играм ама ова со Фенер беше врв немат ни една победа и играат со екипа што сигурно ке се бори за опстанок и пак не победуват

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Rapid i Salzburg sami svoja prica ..jbm im sve ..
A kletite turci,neznam kako samo uspeaja da izramnat na kraj i sto postignaa so toa ?!!
Jbm im bod,u gz neka go klaat .
Prvo poluvreme uspevaat da izramnat,so igrac pomalku i da povedat,i za minuta,znaci 47+min si primaat gol ..
More ovaja sportskata e gaolska rabota,da ti se odmili ..
Denje taman si imav koef 6+ ja gi dodadov,aj ke se isturaat golovi,ko demek GG posigurna varijanta,a so turcite nikako ne si nacisto,ednagi gi igras 3+ oni edvaj gol si klavat,gi pisuvas kec,oni idat 6+ ..aj u (K)urac .

Kajgana Shop

На врв Bottom