- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Џабе се правиш вицкаст. Во Моцарт ако ставиш над 30 натпревари, и ако немаш конечен тип бонусот е 1000%, односно коефициент 10.Добро, му дале 900 % бонус...таман 4 милиони да испаднат![]()
Џабе се правиш вицкаст. Во Моцарт ако ставиш над 30 натпревари, и ако немаш конечен тип бонусот е 1000%, односно коефициент 10.Добро, му дале 900 % бонус...таман 4 милиони да испаднат![]()
Ги препиша од самиот себе?Ti ibam i Rapid i Salzburg,i cela Avstrija ..
Kaj se zapustiv i gi prepisav od forumov ..
Ne be drugar ..pisa nekoj pogore,tradicika,demek ko sekad idel GG. i po toa se vodev .Ги препиша од самиот себе?![]()
Јас од тебе Рапид ја препишав, ај во второ ќе дадат можеби.
Тоа не е некое правило имаа јаки екипи што и треба победа како на Ајакс и пак кикснат и има екипи кои врзуваат и по 10 до 15 победи и си терат, но со ПСВ нешто заборавивте го имаше за противник Гронинген не баш наивна екипа а Ајакс имаше екипа противник кој после не знам колку години прв пат се натпреварува во Прва Холанда Лига екипа се состои од неискусни играчи и се главни фаворити за испаѓање, повеќе треба да се внимава со коефициентите бокмејкерите знаат да манипулираат и тоа како, бокмејкерите се умни луѓеПСВ имаше 3-0 на стартот во првите 3 кола , очекувано беше они да кикснат отколку Ајакс на кои им требаше победа како вода во пустина.. Значи секојпат кога играте вакви 1.30-1.40 квоти , ОБАВЕЗНО барајте тимот на кој што типувате да нема сврзено 3-4 победи по ред.
На мене вчера Динамо Киев ми поеба многу добар лист за 13 илјади добивка , ќе чекав денес уште Севилја Х2 и Хајдук Х2. Ќе го постирам после.
Фиорентина и Фенербаџе но немој да пцуеш ако не искачатsto ima da se izigra za vecer nekoja sigurica ?![]()