Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Добро, му дале 900 % бонус...таман 4 милиони да испаднат :icon_lol:
Џабе се правиш вицкаст. Во Моцарт ако ставиш над 30 натпревари, и ако немаш конечен тип бонусот е 1000%, односно коефициент 10.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Achiles od prvo poluvreme 0:2 i si spijat izgleda ..
Za vecer
Fiorentina 1
Fener 1
Barsa 2
NewYork 1
DinamoZ 2
Uplata 500den

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Севиља ГГ3+
ПСЖ ГГ3+
Фиорентина 1и3+
Рома 2
Интер 1и2-4
Сити 1-1и3+

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
ПСВ имаше 3-0 на стартот во првите 3 кола , очекувано беше они да кикснат отколку Ајакс на кои им требаше победа како вода во пустина.. Значи секојпат кога играте вакви 1.30-1.40 квоти , ОБАВЕЗНО барајте тимот на кој што типувате да нема сврзено 3-4 победи по ред.
На мене вчера Динамо Киев ми поеба многу добар лист за 13 илјади добивка , ќе чекав денес уште Севилја Х2 и Хајдук Х2. Ќе го постирам после.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Ti ibam i Rapid i Salzburg,i cela Avstrija ..
Kaj se zapustiv i gi prepisav od forumov ..

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Да ти ебам Салцбургот ја ставив 4+ или ГГ2 уште нив ги чекам и Лапуа 4+ за 100евра:mad:

Ма да ти ебам и Хертата Т12+ ја имам и кога го примија голот го фрлив тикетот од зграда низ прозор кој куров ми ќе го бара сеа по тревата...:tapp:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
4-ta minuta na mecot Hoffenheim-Leipzig,a veke trebase da bide 2-1.Ovie kako Everton vcera izgleda,teski ziceri neznaat da iskoristat. Se nadevam ke vleze gg3+[DOUBLEPOST=1472399008][/DOUBLEPOST]Lelelele sto promasuvaat a-u strasno!

Последно уредено:
S

Samurai_Sk

Гостин
ПСВ имаше 3-0 на стартот во првите 3 кола , очекувано беше они да кикснат отколку Ајакс на кои им требаше победа како вода во пустина.. Значи секојпат кога играте вакви 1.30-1.40 квоти , ОБАВЕЗНО барајте тимот на кој што типувате да нема сврзено 3-4 победи по ред.
На мене вчера Динамо Киев ми поеба многу добар лист за 13 илјади добивка , ќе чекав денес уште Севилја Х2 и Хајдук Х2. Ќе го постирам после.
Тоа не е некое правило имаа јаки екипи што и треба победа како на Ајакс и пак кикснат и има екипи кои врзуваат и по 10 до 15 победи и си терат, но со ПСВ нешто заборавивте го имаше за противник Гронинген не баш наивна екипа а Ајакс имаше екипа противник кој после не знам колку години прв пат се натпреварува во Прва Холанда Лига екипа се состои од неискусни играчи и се главни фаворити за испаѓање, повеќе треба да се внимава со коефициентите бокмејкерите знаат да манипулираат и тоа како, бокмејкерите се умни луѓе :D психгологи и манипуланти не за џабе зимаат дебели пари, тоа е правилото на спортска ти треба да ги надигруваш боокмејкерите (which in reality is hard, very hard) а не тие тебе и второ правило немој да играш повеќе од 6 утакмици на ливче без разика колку се коефициентите, треба да бидеш среќен ако најдеш 6 утакмици каде што нема зајбанции

Последно уредено од модератор:
S

Samurai_Sk

Гостин
sto ima da se izigra za vecer nekoja sigurica ?:zloo:
Фиорентина и Фенербаџе но немој да пцуеш ако не искачат :D[DOUBLEPOST=1472404545][/DOUBLEPOST]Еве типичен примерок за манипулација со коефициентите од страна на бокмејкерите во Белгиската лига Бриж со Станард, Бриж има премал коефициент за победа само затоа што победија некои натпревари на почеток на сезоната а што и недостасува на Стандард Лиеж??? Ова требало да биде коефициент победа на Бриж 2.10 најмалку, и Андерлехт - Гент Андерлет има 2 пати подобра екипа од Гент и играат дома а коефициент и дават 2.30 за победа, јас би ставил 1.80 или 1.75 коефициент за победа на Андерлехт

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom