Fringe

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Da, i big bangot go dokazaa isto irl.

tumblr_muq4vuL3gF1qzqnxxo1_500.gif

Zedd, dobra seriicka e Fringe, ne odustaj se. Treta e vrvot vo serijava.

Јас одустанав пред 3 години. Добра ти е анимацијата ама ако ја изгледаш документарката ќе видиш дека нема потреба од иронија за темата паралелни универзуми.

Јас одустанав пред 3 години. Добра ти е анимацијата ама ако ја изгледаш документарката ќе видиш дека нема потреба од иронија за темата паралелни универзуми.

Не е иронија, just plain punny. :)

Се согласувам, затоа и ја гледав серијата, а имаше и слични дискусии.
Специфично оваа документарка ја немам гледано, ама таа од National Geographic у вези исто за Multiverse, String Theory и остало ми е гледана и исто препорачувам. Сигурен сум дека имаше поназад дискусии за ова.

@Io Sono Interista, разгледав наназад, тогаш бевме јас и ti protiv svetot! <3

Иначе серијата пак иде на МТВ 1 ова е 3-та сезона. Пошо мрзам гледање пред ПЦ одлично ми е вака. :coffee:

Пак да ја оживеам темава. Вака сега, до втора сезона сум, на средина. Нели Чарли (партнерот на Оливиа), беше убиен, т.е. го уби таа бидејќи во него беше друг лик а тој беше мртов. Сега после 4-5 епизоди од ова го гледам жив и здрав пак и е нејзин партнер. Се работи за некоја греша (а не верувам дека е грешка), или нешто после ќе се разјасни? Ако е ова второто не ми откривајте детали. :)

Пак да ја оживеам темава. Вака сега, до втора сезона сум, на средина. Нели Чарли (партнерот на Оливиа), беше убиен, т.е. го уби таа бидејќи во него беше друг лик а тој беше мртов. Сега после 4-5 епизоди од ова го гледам жив и здрав пак и е нејзин партнер. Се работи за некоја греша (а не верувам дека е грешка), или нешто после ќе се разјасни? Ако е ова второто не ми откривајте детали. :)
Грешка. Епизодата кај што се појавува жив уствари требало да биде емитувана во прва сезона (пред да умре), ама незнам поради кои причини ја ставиле во втора сезона..

Ваљда јас сум на ред да одговорам на ова. Таа епизода не ја рачунај, требало да биде претходно прикажана, нешто имале проблем со епизодите и таа епизода требало да оди пред да умре Чарли, ама после биле мањак на епизоди и ја уфрлиле оваа. Така нешто беше, не е ни битно, нема врска со приказната, шибај напред.
Не помина човек шо ја гледа серијава, а да не го постави прашањево.

Ваљда јас сум на ред да одговорам на ова. Таа епизода не ја рачунај, требало да биде претходно прикажана, нешто имале проблем со епизодите и таа епизода требало да оди пред да умре Чарли, ама после биле мањак на епизоди и ја уфрлиле оваа. Така нешто беше, не е ни битно, нема врска со приказната, шибај напред.
Не помина човек шо ја гледа серијава, а да не го постави прашањево.

Реков дека не ја читам темава да не ми се разоткрите нешто. Затоа и јас го поставив истото прашање.

Реков дека не ја читам темава да не ми се разоткрите нешто. Затоа и јас го поставив истото прашање.

Тоа прашање го имаат прашано премногу луѓе и сите го имаме одговорено по неколку пати, така да немај гајле. :D

П.С. Сега мене ми е редот?

П.П.С. Случајно, сабајле, ја почнав пак. :D

Го убиле, јака работа. И Џон Лок го убија па никому ништо.

Абе оти му кажувате, нека чека таму да се разјасни, цццц. :D

Вечерва ја завршив серијава, и комотно можам да кажам дека ми е во топ 3 серии. Фантастична серија, со фантастична содржина (нормално како и во секоја друга серија имаше и некои безвезни работи), фантастична глума од актерите (пред се Волтер).

Малку очекуван крај на последната епизода, ама многу трогателен момент беше разговорот меѓу Волтер и Питер.

Ќе ми недостига серијава. Ќе ми недостига Волтер со неговите разно разни имиња на Астрид (Астриф, Ејсид, и сл.), лабораторијата, дури и кравата Џин :), Оливија и нејзината убавина, Питер и неговата смиреност, Бројлс и неговата ладнокрвност.....фантастична серија, нема збор. После 2-3 месеци обавезно одново ја гледам. :D

Али најјако име што го употреби беше кога на тоа девојчето му кажуваше приказна и за Астрид кога рече Esther Ficklesworth. :pos::pos:

Последно уредено:
До 9-та еп. сум од 4-та сезона одлична ми е серијата, штом со нетрпение чекам да гледам нова епизода. :vozbud: И ептен ми е јако со паралелниов универзум, од сите има по двајца али најдобро Оливија х2 :love: Кога почна 4-та сезона ептен ми се виде разубавена, можда акнале троа повеќе шминка али нема врска, супер си е.
Се надевам натаму уште поинтересно ќе станува. Како побогу ќе се врати Питер во своето време, ќе испадне дека оној нормалниот е уствари трет универзум или само ќе се поправи временската линија, па се ќе се врати по старо и сите ќе се сеќаваат на него како порано? Can't wait :vozbud:

f5.jpg

Јас ги изгледав првите 4 сезони, ми остана уште 5-та и никако да ја догледам веќе неколку месеци. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom