Знае како, му успева. Тоа што за тебе е циркузант, за некој е курињо не го менува фактот дека манипулациите му се исплататизлезе дека циркузантот со право го правеше целиот циркуз, на крај му се исплати
ФА во нивното образложение кажа дека судијата го видел стартот, и од тука веќе не смеат да превземаат никакви акции зашто директно го поткопуваат авторитетот на судијата ако би му смениле одлука.Не разбирам што добиваат од ФА ако прогледаат низ прсти фаул како тој на Барнс. На овој начин се мотивираат играчите да влегуваат по остро во стартови, да има појќе такви инциденти како тој со Матиќ и на некој да му заврши кариерата пред време. Ќе почнам да следам Германска лига. Ебати буљашите.
Со оглед на тоа како можеше да заврши по тој старт Матич боље да признаат дека судијата згрешил и да бидат казнети и Барнс и судијата.ФА во нивното образложение кажа дека судијата го видел стартот, и од тука веќе не смеат да превземаат никакви акции зашто директно го поткопуваат авторитетот на судијата ако би му смениле одлука.
Тоа би било индиректно признавање дека судијата кои сами го делегирале, не си ја врши работата како што треба.
Ако би му ја смениле одлуката(во случајот, нема фаул од Барнс), тогаш би можеле да мењаат и ред други одлуки, како на пример дајвнати пенали ...
Во ред тоа го знам и јас,ама проблем е што за две три кола гадот Аткинсон ќе го гледаме пак како суди некое дерби. На некој начин мора да се промени тоа, крај краева прати го трета лига пола сезона нека се издува.ФА во нивното образложение кажа дека судијата го видел стартот, и од тука веќе не смеат да превземаат никакви акции зашто директно го поткопуваат авторитетот на судијата ако би му смениле одлука.
Тоа би било индиректно признавање дека судијата кои сами го делегирале, не си ја врши работата како што треба.
Ако би му ја смениле одлуката(во случајот, нема фаул од Барнс), тогаш би можеле да мењаат и ред други одлуки, како на пример дајвнати пенали ...
@Mondonico ти еднаш објаснуваше за ова, ако видел судијата, ако не видел, ако се суди после утакмицата. Ај повтори.ФА во нивното образложение кажа дека судијата го видел стартот, и од тука веќе не смеат да превземаат никакви акции зашто директно го поткопуваат авторитетот на судијата ако би му смениле одлука.
Па многу е едноставно. Судијата во извештајот на натпреварот за одреден инцидент пишува дали го забележал или не го забележал. Ако во неговиот извештај пишува дека инцидентот го видел и пресудил по истиот (не свирнал ништо, свирнал само фаул, дал жолт картон се ова се смета за пресуда) тогаш федерацијата нема право да постапува по тој инцидент. А ако судијата во извештајот напише дека не го забележал инцидентот (Хинт: Ударот со лакт на Хесус врз Киелини) тогаш федерацијата има целосно право да го разгледа истиот и да пресуди по него.@Mondonico ти еднаш објаснуваше за ова, ако видел судијата, ако не видел, ако се суди после утакмицата. Ај повтори.![]()
а да, и одвај чекам да излези Курињо да дај изјава за вечерашната доминација на АрсеналКхм, Сакаш да ме прашаш пак кој е поголем клуб Арсенал или Челзи ???
А ??? @Факе
Јас ќе ви одговорам на двајцата Нотингем Форест. Дај оладете малку со глупостите бе. Кој е поголем како ќе оцениш кога успесите ги имаат направено кога противникот бил слаб. Добро навијачки можеш секогаш да пресудиш тоа ми е јасно ама објективно и реално како? за кој период ќе пресудуваш за тој пред 15 години, за последниве 15 години или општо низ цела историја???Кхм, Сакаш да ме прашаш пак кој е поголем клуб Арсенал или Челзи ???
А ??? @Факе
го гибам бе, ти пак одма да се запалиш.Јас ќе ви одговорам на двајцата Нотингем Форест. Дај оладете малку со глупостите бе. Кој е поголем како ќе оцениш кога успесите ги имаат направено кога противникот бил слаб. Добро навијачки можеш секогаш да пресудиш тоа ми е јасно ама објективно и реално како? за кој период ќе пресудуваш за тој пред 15 години, за последниве 15 години или општо низ цела историја???
Стварно сте досадни со глупостите. Боље да помине ден бе ниеден пост на темава одколку да ве читам по 6492749327048723085042370238740 дневно како едни исти глупави прашања поставувате.
Па досадни сте, ајде ако толку неможете еден без друг водете љубов на ПП не тука јавного гибам бе, ти пак одма да се запалиш.