Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Му се плашат на Моу.[DOUBLEPOST=1424800751][/DOUBLEPOST]Само колку што знам беше окарактеризиран како violent conduct за кој што е минимум 3 меча суспензија.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Му се плашат на Моу.[DOUBLEPOST=1424800751][/DOUBLEPOST]Само колку што знам беше окарактеризиран како violent conduct за кој што е минимум 3 меча суспензија.
Одлукава баш и не е ништо посебно. Еве ја реакцијата на клубот.
Иначе за жалбата вчера пишуваа и не прочитав ама не се жалеа против violent conduct него против погрешно донесена одлука или така нешто. Не сум сигурен дека само твитови прочитав, баш ќе побарам статија.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Одлукава баш и не е ништо посебно. Еве ја реакцијата на клубот.
Иначе за жалбата вчера пишуваа и не прочитав ама не се жалеа против violent conduct него против погрешно донесена одлука или така нешто. Не сум сигурен дека само твитови прочитав, баш ќе побарам статија.
Ај побарај зошто мислам дека беше вајлент кондакт. Иначе мислам дека треба да бидат среќни со 2 меча а не да се бунат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ај побарај зошто мислам дека беше вајлент кондакт. Иначе мислам дека треба да бидат среќни со 2 меча а не да се бунат.
Црвениот е за violent conduct. Жалбата на Челзи е различна. Еве најдов
Chelsea decided to launch an appeal on the grounds of excessive sentence, rather than going for wrongful dismissal. Chelsea decided against arguing wrongful dismissal, as it would have carried the risk of Matic being banned for a further game.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11430259/Chelsea-compile-dossier-involving-Jack-Wilshere-and-Jan-Vertonghen-incidents-in-bid-to-get-Nemanja-Matic-ban-cut.html

Од клубот деновиве премногу зборат против судењето, официјалната е полна со статии против одлуките. Како и да е, свесни се мислам секако дека не може да се избрише црвениот затоа што е заслужен, ама немаше мислам да имаат никаков проблем и со три натпревари доколку имаше казна и за Барнс.

А вака сега Мурињо излага и вика дека зборел со Еткинсон после натпреварот и овој му рекол дека не го видел инцидентот (а и очигледно не го виде затоа што не свирна ништо), за после неколку часа ФА да излезе со изјава дека нема да има казна за Барнс затоа што судијата го видел инцидентот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Црвениот е за violent conduct. Жалбата на Челзи е различна. Еве најдов
Chelsea decided to launch an appeal on the grounds of excessive sentence, rather than going for wrongful dismissal. Chelsea decided against arguing wrongful dismissal, as it would have carried the risk of Matic being banned for a further game.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11430259/Chelsea-compile-dossier-involving-Jack-Wilshere-and-Jan-Vertonghen-incidents-in-bid-to-get-Nemanja-Matic-ban-cut.html

Од клубот деновиве премногу зборат против судењето, официјалната е полна со статии против одлуките. Како и да е, свесни се мислам секако дека не може да се избрише црвениот затоа што е заслужен, ама немаше мислам да имаат никаков проблем и со три натпревари доколку имаше казна и за Барнс.

А вака сега Мурињо излага и вика дека зборел со Еткинсон после натпреварот и овој му рекол дека не го видел инцидентот (а и очигледно не го виде затоа што не свирна ништо), за после неколку часа ФА да излезе со изјава дека нема да има казна за Барнс затоа што судијата го видел инцидентот.
Тогаш, чекаме изјава од Етикнсон. Може Мурињо манипулира.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Тогаш, чекаме изјава од Етикнсон.
Тоа никогаш не се случува :D

Како и да е, сакам да кажам дека клубот не е задоволен поради тоа што нема никаква казна за Барнс, а црвениот на Матич си е црвен. Иако ете на линкот пишува дека во жалбата најверојатно навеле слични инциденти кои прошле без казна.
Јас лично не очекував да ја намалат казната.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
излезе дека циркузантот со право го правеше целиот циркуз, на крај му се исплати

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Челзи у жалбата што ја вложиле, цитирале два случаја, едниот на Вилшир, а другиот не памтам чиј беше, за нешто слично ко со Матиќ.
Не очекував ни ја дека ке му ја намалат казната, зашто ептен полуде србинов.

Иначе, како што можеше да се очекува, Еткинсон и Френд нема да судат викендов што иде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom