Одлукава баш и не е ништо посебно. Еве ја реакцијата на клубот.Му се плашат на Моу.[DOUBLEPOST=1424800751][/DOUBLEPOST]Само колку што знам беше окарактеризиран како violent conduct за кој што е минимум 3 меча суспензија.
Ај побарај зошто мислам дека беше вајлент кондакт. Иначе мислам дека треба да бидат среќни со 2 меча а не да се бунат.Одлукава баш и не е ништо посебно. Еве ја реакцијата на клубот.
Иначе за жалбата вчера пишуваа и не прочитав ама не се жалеа против violent conduct него против погрешно донесена одлука или така нешто. Не сум сигурен дека само твитови прочитав, баш ќе побарам статија.
Црвениот е за violent conduct. Жалбата на Челзи е различна. Еве најдовАј побарај зошто мислам дека беше вајлент кондакт. Иначе мислам дека треба да бидат среќни со 2 меча а не да се бунат.
Тогаш, чекаме изјава од Етикнсон. Може Мурињо манипулира.Црвениот е за violent conduct. Жалбата на Челзи е различна. Еве најдов
Chelsea decided to launch an appeal on the grounds of excessive sentence, rather than going for wrongful dismissal. Chelsea decided against arguing wrongful dismissal, as it would have carried the risk of Matic being banned for a further game.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11430259/Chelsea-compile-dossier-involving-Jack-Wilshere-and-Jan-Vertonghen-incidents-in-bid-to-get-Nemanja-Matic-ban-cut.html
Од клубот деновиве премногу зборат против судењето, официјалната е полна со статии против одлуките. Како и да е, свесни се мислам секако дека не може да се избрише црвениот затоа што е заслужен, ама немаше мислам да имаат никаков проблем и со три натпревари доколку имаше казна и за Барнс.
А вака сега Мурињо излага и вика дека зборел со Еткинсон после натпреварот и овој му рекол дека не го видел инцидентот (а и очигледно не го виде затоа што не свирна ништо), за после неколку часа ФА да излезе со изјава дека нема да има казна за Барнс затоа што судијата го видел инцидентот.
Тоа никогаш не се случуваТогаш, чекаме изјава од Етикнсон.
излезе дека циркузантот со право го правеше целиот циркуз, на крај му се исплатиМу се плашат на Моу.[DOUBLEPOST=1424800751][/DOUBLEPOST]Само колку што знам беше окарактеризиран како violent conduct за кој што е минимум 3 меча суспензија.