Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Дали сега ти е јасно што значи Роџерс лаврс ? :D:)

Лани си бил втор си газел,годинава си 7-8 цела сезона ама не подобар си од лани. Неприсвест, ама фураат прича.
Teshko se povtoruva fudbalot shto go igravte lani. Ete, se stabiliziravte u odbrana, ali, bash bi Sakal da vidam sporedba od lani, dadeni golovi, porazi i kreirani shansi...
Mislam deka razlikata e pregolema za da bi mozhele da gi sporeduvame sezonite...zatoa I ona might na alen mi e smeshno...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Уште Скаузероф фалеше :D

Додека да пишам, веќе почнале прашањата.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
@vidooq, немој брат, не греши душа....
Nema vrska, ete so Ricky kolku se zakachavme na forum, pa chovekot mi napravi ogromna usluga, ni pari ne mi zede za lezharina... Istoto bi go napravil za sekoj, poshto da mrazish nekoj samo radi toa za koj klub naviva ili ima sprotivni mislenja od tvoite e pure degenizam ...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Teshko se povtoruva fudbalot shto go igravte lani. Ete, se stabiliziravte u odbrana, ali, bash bi Sakal da vidam sporedba od lani, dadeni golovi, porazi i kreirani shansi...
Mislam deka razlikata e pregolema za da bi mozhele da gi sporeduvame sezonite...zatoa I ona might na alen mi e smeshno...
Кога ќе заврши сезоната, ќе правиме паралела, обавезно тоа :)
Сега не може зошто исто е ко тука што ве малтретираат со Мојс вс Ван Гал муабети.
Роџерс до сега има 4 порази во пл од први јануари во Ливерпул. Тоа ми дава надеж дека нема уште многу да искикса до крај.

Во врска со болдот. Брат, дали мислиш дека на Бодо можеш да му го објасниш тоа? :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Nema vrska, ete so Ricky kolku se zakachavme na forum, pa chovekot mi napravi usluga, ni pari ne mi zede za lezharina... Istoto bi go napravil za sekoj, poshto da mrazish nekoj samo radi toa za koj klub naviva e pure degenizam ...
Не ме разбра....така ти пишав за да ти кажам да не играш од иста страна фудбал со Пеџа, оти дрво е. :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Нормално дека е голема,што се вика секоја втора акција ни беше шанса. За разлика од сега.
Само головите примени се намалени, за сега 29. Лани на крај имавме рамно 50 примени.

Дадени лани 100ка,годинава 38.

За шанси ич да не збориме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom