Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми прави мерак доста, во еден здив ги изгледав првите 2 епизоди. Сол како што има cheesy хумор, не можат многу да погрешат со хуморот во серијава, едино cheesy cheesy (заебано звучи) хумор, мада не верувам дека до толку ниско да паднат.

Осеќам понатаму ќе ми се спои филм и ќе ја репризирам BB :D

Мене ми прави мерак доста, во еден здив ги изгледав првите 2 епизоди. Сол како што има cheesy хумор, не можат многу да погрешат со хуморот во серијава, едино cheesy cheesy (заебано звучи) хумор, мада не верувам дека до толку ниско да паднат.

Осеќам понатаму ќе ми се спои филм и ќе ја репризирам BB :D
Најде превод? :D

Најде превод? :D

Нема да има изгледа, ама да ти кажам лесен англиски има, не дека ми е слаба страна, ама споро контам, па ми смета да стискам пауза да ја прочитам убаво реченицата, затоа преферирам со српски превод. Па и правните т.е. стручни зборови горе-доле се лесни.

Нема да има изгледа, ама да ти кажам лесен англиски има, не дека ми е слаба страна, ама споро контам, па ми смета да стискам пауза да ја прочитам убаво реченицата, затоа преферирам со српски превод. Па и правните т.е. стручни зборови горе-доле се лесни.
Знам јас англиски, ама помалку се замарам кога го гледам со српски/хрватски/македонски, ама не можам да издржам веќе, мора да ги изгледам... :D
Фала.

Мене пак ми смета кога гледам со српски/македонси превод, пошо слушам еден јазик а читам друг.:вонзем:

Мене ми смета кога гледам наш превод бидејќи се нервирам колку лошо преведуваат. Обично барам англиски само за да можам да прочитам нешто ако не сум чул убаво. Ама овие две епизоди ги изгледав вака, без ништо. Нема да ми треба за сега, не е уште замрсено.

Првата епизода не ме воодушеби многу,али вторава беше интересна.
Ке видиме како ке се одвива понатаму серијата.
Се сложувам дека серијава е само за фановите на ББ,и мислам дека ако не сте ја гледале ББ неможе да се осети Better Call Saul.

Двете епизоди во еден здив... пријатно сам изненаџен.... не очекував толку бргу да ми стане интересно и да ме вовлече.. Врв досега е случката во пустината и ракувањето на Сол и Туко по ценкањето :cool:

Одлична серија со одлична идеја и ептен добар почеток! Се надевам нема да целат кон самостојна серија затоа што така ќе изгуби многу на квалитет или што би се рекло, би била „комерцијала“ - BIG NO!

Многу ќе ми направи мерак ако некој од поважниве фаци од BrBa се појави уште на почеток на серијава ама така во ептен небитен момент, само да се појават (пример, Saul да купи/изнајми кола а Walter White да му ја пере во пералната, 4-5 секунди кадар :) )

Очекувам да трае исто колку и BrBa, некои 4-5 сезони. In Vince We Trust

Би менувал една епизода на TWD за две да има BCS сега во понеделник.

Јас би ги менувал сите сезони TWD за една епизода од рандом турска серија.... а не сакам турски серии... Затоа, без вреѓање :)

Како се премиерите на AMC по наше време ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom