Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си симнеш BS Player ќе си наместиш јазик при инсталирање на македонски и автоматски ќе ти бара македонски превод ко ќе пуштиш филм.Дали знае некој како може да ставам превод на филм што сум го симнал од итнернет. Барам превод од македонски јазик. Ако не дајте некоја страница од каде што ќе можам да симињам филмови со превод на македонски јазик. Ве молам дајте некаков одговор или решение брзо. Ми треба ова за утре сабајле!
Огромна препорака за книгата, еден од подобрите трилери читани, Дете 44 е преведена кај нас во издание на Сакам книги
Прочитајте си ја пред филмот...Муабети за Бетмен, 2 страни.......
![]()
Nightcrawler добар, држи... На тие што го бендисаа им го препорачувам и Ace in the Hole, слична тематика е, од мајсторот Били Вајлдер.

Огромна препорака за книгата, еден од подобрите трилери читани, Дете 44 е преведена кај нас во издание на Сакам книгиПрочитајте си ја пред филмот...
Па добро, не можеш да кажеш дека читаш спојлери. Го жртвуваш филмот за книгата. Све си има своеZosto pobogu nekoj bi sakal da cita spojleri pred film?

Филм е филм.Па добро, не можеш да кажеш дека читаш спојлери. Го жртвуваш филмот за книгата. Све си има свое
A и не го жртвуваш баш, послем пак ке ти биде интересен да видиш како ја визуелирале книгата. Ко на мене што ми е ултра јако GoT и покрај тоа што ги имам прочитано книгите.

Citizen X is a made-for-TV film, released in 1995, which covers the investigation of the Sovietserial killerAndrei Chikatilo,сигурно ќе биде за него? Пошто овде вика дека child 44 е stalin-era филмов а тоа е то кај 54та година, а овој чикатило бил во осумдесетите.