Peer ne e za rejting 9 to e greskata.Не реков јас дека не е добар филмот, туку за филм со рејтинг 9 што за повеќе луѓе е најдобар филм на сите времиња јас го оценив со 7ца.
Najdobriot film na site vreminja ima ocena 10. Prosecnata ocena mu e 9.2. Napravi razlika. Ako site ja zemat 9.2 kako referentna ocena, togas ni eden film nikogas poveke nema da nadmine 9.2.Не реков јас дека не е добар филмот, туку за филм со рејтинг 9 што за повеќе луѓе е најдобар филм на сите времиња јас го оценив со 7ца.
Ќе има нов Бетмен т.е. Бетмен вс. Супермен, ама не е дел од трилогијата на Нолан.Абе прашав пред некој ден ама не ме цитираше никој.
Ќе има 4ти дел на бетменот?Тhe dark Knight Rises.
Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...Абе прашав пред некој ден ама не ме цитираше никој.
Ќе има 4ти дел на бетменот?Тhe dark Knight Rises.
Би глумел Бејл?Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...
Кој дел од завршија и Афлек не ти беше јасен?Би глумел Бејл?
Тоа со Џокер ме збуни,али се е океј сегаКој дел од завршија и Афлек не ти беше јасен?
Се мислам деновиве пак да го гледам Фајт Клаб, може на втор пат ќе ми се промени впечатокот дека филмот не е ремек дело како што го следи глас
Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...
Би глумел Бејл?
Да бе, и Хит Леџер ќе се врати....јесда е Холивуд ова, ама ...Тоа со Џокер ме збуни,али се е океј сега
Е оти сега го збунуваш уште толку?Да бе, и Хит Леџер ќе се врати....јесда е Холивуд ова, ама ...