Епа што друго очекуваш, то ти е исто како да речеш Роналдо е подобар од Меси, за тебе како Барселона фан. Веднаш добиваш реакцијаКолку хејт само затоа што реков дека не е ремек дело, ќе го спуштам сега да го гледам пак наскоро.
Ќе си симнеш BS Player ќе си наместиш јазик при инсталирање на македонски и автоматски ќе ти бара македонски превод ко ќе пуштиш филм.Дали знае некој како може да ставам превод на филм што сум го симнал од итнернет. Барам превод од македонски јазик. Ако не дајте некоја страница од каде што ќе можам да симињам филмови со превод на македонски јазик. Ве молам дајте некаков одговор или решение брзо. Ми треба ова за утре сабајле!
Огромна препорака за книгата, еден од подобрите трилери читани, Дете 44 е преведена кај нас во издание на Сакам книги Прочитајте си ја пред филмот...
Муабети за Бетмен, 2 страни.......
Mnogu grdo cuvstvo me drzese throughout celiot film... kvaliteten, 4-ka, ama ne bi sakal pak da go gledam.Nightcrawler добар, држи... На тие што го бендисаа им го препорачувам и Ace in the Hole, слична тематика е, од мајсторот Били Вајлдер.