Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 1.587
- Поени од реакции
- 1.506
Дечки, ај некој коментар за Алдервајрелд. Добар е?
Во која смисла? Во глобала што иам гледано си игра супер, мислам дека најмалку примени голови имаат Саутемптон. Пред некое коло даде и гол. Ама да не прашуваш за повредата од вчера? Пишува оти ќе пропушти неколку недели најверојатно.Дечки, ај некој коментар за Алдервајрелд. Добар е?
Баш пред некој ден Куман јавно го фалеше. Засега е супер, и мислам дека Саутемптон на крај ќе проба да го откупи.Дечки, ај некој коментар за Алдервајрелд. Добар е?
Позајмица е.На позајмица ли е? Јас пак се сум мислел дека си е чисто играч на Саутемптон.
Досега 2 пати истегнуваше ложа, првиот пат мислам дека му се погоди баш за таа паузата што ја имаше во Англија од 2 недели, а вториот пат вчера, против Јунајтед.Дечки, ај некој коментар за Алдервајрелд. Добар е?
Каков човек си ти ејДосега 2 пати истегнуваше ложа, првиот пат мислам дека му се погоди баш за таа паузата што ја имаше во Англија од 2 недели, а вториот пат вчера, против Јунајтед.
Интересен играч, ме изненади си тоа што против Сити покажа дека поседува страшно добар шут.
Иначе, гледам пишувате очекувања.
Очекувам во периодот што следи, Арсенал најмногу од сите(исклучи ги Сити и Челси) да ја подобри својата форма.
Почнаа скоро сите битни играчи да му се враќаат, и иако го имаат Велбек во составот, многу набрзо ке се вклучат кон 4-ката. Oчекувам да му направат сериозен проблем на Сити, и да го тепаат Тотенхем во гости, нормално, ако не им се повреди Санчез.
Јунајтед ако продолжи со оваа 3-5-2 формација, набрзо ке го доведе пласманот во ЛШ во прашање.
Доколку не се пласираат во ЛШ, сезонава слободно може да се каже дека ке биде полоша и од онаа на Мојс и чисто ке иде на душа на тренерот. Му ги купија играчите што ги сакаше, и засега, не успева да ги вкомпонира у филозофијата.
Све што требаше да направи е да купи саглам централен дефанзивец и средњак, и слободно да си продолжи да форсира 4-2-3-1, формација со која креиравме по 10 шанси на меч, а примавме голови пошто вечити таленти играат у одбрана.
Барем игравме напаѓачки гол, со тактика гол повеќе.
Навидум лесен распоред, QPR, Вест Хем, Лестер, Бурнли, али видовме вчера што може да се деси ако утнеш тактика.
Ако не вржат пак серија, ке бидат смешки.
ливерпул ми е најголема енигма. У Февруари имаат утакмици со Сити, Тотенхем, Евертон и Саутемптон и затоа мислам дека нема да дојдат до топ 4.
Саутемптон се најпријатното изненадување. Ни на крај на памет не претпоставував дека ке се трети, али, заслужено.
Ке бидат во игра за Топ 4 до самиот крај, освен ако не ги закачат некој блок повреди.
Засега, и на дерби средбите покажаа дека може да се носат без поглавните играчи.
Против Арсенал играа без Шнајдерлин, против Јунајтед без Мане, против Челси играше дебитант и искина.
Kомплекси, што ќеш ...Каков човек си ти еј![]()
Одличен играч е.Саутемптон имаат најмалку примени голови во ПЛ што значи дека е добар дефанзивно.Она што ми се допаѓа кај Алдервајрелд е тоа што е модерен бол плејинг дефанзивец.Не паничи кога е кај него топката ниту кога е под пресинг на противничката екипа, има солиден пас и за дефанзивец добро движење со топка.Читав некаде дека позајмицата е со опција за откуп од 6 милиони, сигурен сум дека ке ја активираат откупната Саутемптон.Дечки, ај некој коментар за Алдервајрелд. Добар е?
БашCarрoll > Baloteli
Наместо да си го земат Пул назад