Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Така нешто. Зошто влегоа не знам ни јас, повеќе глупирање му испадна тоа таа утакмица, разбрка се живо и диво. xD За вчера и јас викам дека можеше да игра со друга формација, ама оти само од еден меч да му судиме. Ти викам нека поминат уште 2-3 меча со фул состав ќе видиме како ќе игра. Имаш пост од мече за вчера, што и како мислам. :)
Ќе ти реплицирам само да ти пишам дека не му судам. Што сака нека прави :)
Пишав само зошто стварно мислам дека овој тим може многу повеќе со гореспоменатата формација, онаа модифицираната :)
Мада, ЛвГ си е познат по тврдоглавоста. Колку ќе му се исплати, ќе видиме. Можеби и ќе смени формација, она кое ти пример го очекуваш :)

Igrase tripetdva posto imase mnogu povredeni i nemase koga da gi natrenira za 4 3 3 ili koja i da bila druga koja bi funkcionirala.
Пошт за трипетдва не треба тренирање, нели?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
ЛВГ е инат, го игра перси кој едвај пружа едно полувреме ама го одмара фалкао за лига шампиони. Значи за парите кои се платени тие фудбалери нема да ги штедам ни малку, има да ораат на терен.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ЛВГ е инат, го игра перси кој едвај пружа едно полувреме ама го одмара фалкао за лига шампиони. Значи за парите кои се платени тие фудбалери нема да ги штедам ни малку, има да ораат на терен.
Сите знаеме дека е инает. Проблем ќе настане кога инаетот нема да му се исплати.
Реално, никој од вас годинава не очекува освојување ПЛ. Самите вие сте свесни за тоа, освен БуБојан и пар такви кај вас у фан клуб :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Пишав само зошто стварно мислам дека овој тим може многу повеќе со гореспоменатата формација, онаа модифицираната :)
Мада, ЛвГ си е познат по тврдоглавоста. Колку ќе му се исплати, ќе видиме. Можеби и ќе смени формација, она кое ти пример го очекуваш :)

I јас така мислам де. :D Немора конкретно твојата, само да е нормална, со 4ка позади. џД

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298

Ne treba samo protiv arsenal ko ce igrame.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
никој не вика дека сакаме да ја освоиме премиер лига, нас фановите би не задоволило 3то - 4то место а и приоритет на клубот е пласман во лига на шампиони. Адидас не даде милијарди за луѓе да ги гледаат Јунајтед во ФА куп, а и таков е договорот би се повлекле ако не се пласираат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога сме кај пласман, ќе сменам анкета, ми текна.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеа треба да испаѓат номинациите за играч/тренер за Демекври, ама ајде нека стои. :)
Мислам дека ова е поинтересна тема и поголема дискусија може да се развие.

Фала штом ми оставаш да стои оваа анкета :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Му текна :vozbud:

Ван Гал ќе си се извади со времето што му било потребно мислам, и покрај тоа што би било големо разочарување, мислам дека нема да го сменат.

Помеѓу Венгер и Роџерс не знам. Венгер ако не го освои трофејот сезонава со завршување на четврто место, ќе ги загуби сите оправдувања. А и Брендан ако не успее, иако до негде оправдано, сепак мислам дека нема да успее да ја задржи работата.

Ќе одам со Роџерс, затоа што арсеналовци ќе му простат на Венгер, навикнати се :D

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Арсенал секоја година преку Квалификации оди во ЛШ, ама нема никаков успех, па ништо не му менва една сезона ако си одат Лига Европа
И Ливерпул ова година ојдоја, поарно да не одеја свеста му ја зедоја Бугарите, да не збораме за Реал и Базел
Така да Јунајтед кој константно одеше во ЛШ и со минатогодишното 7мо место се створи хаос, така да најпоќе на Јунајтед и нивните фаној ќе му значи ЛШ наредната година :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Dali nekogas tripetdva ce profunkcionira?

Da
Ne
Welbeck igraciste ko ce stani

Dali van gal e podobar od mojs

Da
Ne
Meminata od dragonsky neka govorat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom