Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Официјално нема да ја има..но понатаму е можно со некој пачАбе ќе ја има Македоничкава во репрезентациите или тешко?![]()
Го симна? Го бива или е некое фалш срањеPro Evolution Soccer (PES) 2015 [RELOADED]
Го симна? Го бива или е некое фалш срање![]()
Ај ако сакаш пушти ми пп торентот.Се симнува сеа, не би требало да има проблем оти го има скоро на сите сајтови објавено торентот... Симнувајте го од piratebay мене од таму ми вади околу 500-600 kb/s... Мада мислам дека џабе ја симнувам, ќе си останам уште долго на фифата.![]()
Same here, toa najvishe me interesira.. Demek na Gamescom 2014 dobi nagrada za najbolje igra, pa da vidime..Ајде еве сум и јас по вас
Нека се симни па да се проба, да видиме дали ќе го сруши рекордот од ланската (2мин. - Делит)![]()
Same here, toa najvishe me interesira.. Demek na Gamescom 2014 dobi nagrada za najbolje igra, pa da vidime..
![]()
Brzo kje ide![]()
Вака изгледа за многу јака, за разлика од ланската во која фаците беа катастрофа овдека се драстично подобрени (барем ко за мене Интераш), а за гејмплејот не коментирам, ќе сочекам да видам џојстиков шо ќе кажи.
![]()
Дечките од ГГ МК ја испофалија, ма да скепти сум оти знам дека појма немаат од фудбал али ќе и дадам шанса после сите разочарувања што ми ги приредија последниве 2-3 години