Koлко беше кога Зведа играше во гости??
Нека дојдат да плачат накуроооооооов !!!!!!!!!Сигурно ќе има многу поплаки на адреса на УЕФА за овој гол, меѓутоа како и да е. ЅВЕЗДА води 2 - 0. Само уште 2 гола.
Jа даваат на РТС...:mleko:Луѓе дај те стрим бе лелелееее ке се убијам неможам да гледам да ти еб.. сателитската . дајте копајте таму најдете ставете го . Глодариве отидоа у Групи да им ебем :smir: . Ајде имаме сили само така нека продолжат . Сега ЛЕкиќ ке им здрви 2 комада ајдееее момцииии само напред
Nema zosto poplaki,spored novite pravila golmanot ne smee da ja drzi topkata vo race,povejke od 15 sekundi...A i koga Ninkov go proigra Perovic,sudijata imashe dadeno znak,a i toplata miruvashe,taka da se e regularno i sprema propoziciite..Koj im e kriv na Slavija sto ne ja pratat igrata,a golmanot v publika ja barase topkata...Сигурно ќе има многу поплаки на адреса на УЕФА за овој гол, меѓутоа како и да е. ЅВЕЗДА води 2 - 0. Само уште 2 гола.
Nema zosto poplaki,spored novite pravila golmanot ne smee da ja drzi topkata vo race,povejke od 15 sekundi...A i koga Ninkov go proigra Perovic,sudijata imashe dadeno znak,a i toplata miruvashe,taka da se e regularno i sprema propoziciite..Koj im e kriv na Slavija sto ne ja pratat igrata,a golmanot v publika ja barase topkata...
Ajde zvezda uste dva,taman deliite da go pogodat rezultatot