Фан Клуб: Црвена Звезда

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ЗВЕЗДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чесиве незнаат глава кај им е

маме им ебем !!!!!!!!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Сигурно ќе има многу поплаки на адреса на УЕФА за овој гол, меѓутоа како и да е. ЅВЕЗДА води 2 - 0. Само уште 2 гола. :vozbud:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Ајдееее бравоо.

Прво 2 и второ 2 ајде можете...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Одлично момци!!! Ајде уште два во второ, нормално без примен гол!!!

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Сигурно ќе има многу поплаки на адреса на УЕФА за овој гол, меѓутоа како и да е. ЅВЕЗДА води 2 - 0. Само уште 2 гола. :vozbud:
Нека дојдат да плачат накуроооооооов !!!!!!!!!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Луѓе дај те стрим бе лелелееее ке се убијам неможам да гледам да ти еб.. сателитската . дајте копајте таму најдете ставете го . Глодариве отидоа у Групи да им ебем :smir: . Ајде имаме сили само така нека продолжат . Сега ЛЕкиќ ке им здрви 2 комада ајдееее момцииии само напред

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Луѓе дај те стрим бе лелелееее ке се убијам неможам да гледам да ти еб.. сателитската . дајте копајте таму најдете ставете го . Глодариве отидоа у Групи да им ебем :smir: . Ајде имаме сили само така нека продолжат . Сега ЛЕкиќ ке им здрви 2 комада ајдееее момцииии само напред
Jа даваат на РТС...:mleko:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Морееееем пловиииииииииииииии једна малааа баркааааааааа !!!!!!!!!!!!!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Partizan u liga evropa se nadevam deka i zvezda ke ode...za vas navivame ajde mozate uste 2 gola da dadate..

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Nema zosto poplaki,spored novite pravila golmanot ne smee da ja drzi topkata vo race,povejke od 15 sekundi...A i koga Ninkov go proigra Perovic,sudijata imashe dadeno znak,a i toplata miruvashe,taka da se e regularno i sprema propoziciite..Koj im e kriv na Slavija sto ne ja pratat igrata,a golmanot v publika ja barase topkata:)...
Ajde zvezda uste dva,taman deliite da go pogodat rezultatot:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Nema zosto poplaki,spored novite pravila golmanot ne smee da ja drzi topkata vo race,povejke od 15 sekundi...A i koga Ninkov go proigra Perovic,sudijata imashe dadeno znak,a i toplata miruvashe,taka da se e regularno i sprema propoziciite..Koj im e kriv na Slavija sto ne ja pratat igrata,a golmanot v publika ja barase topkata:)...
Ajde zvezda uste dva,taman deliite da go pogodat rezultatot:)

Голманот има право да ја држи топката 6 секунди, тој во овој случај ја држеше повеќе од дозволеното, а потоа наместо да ја исфрли топката некаде во аут за да се вратат неговите фудбалери, тој ја подаде топката како да дели бакшиш, убаво проиграа Лазетич и Перович и чист гол... ако не помине Славија, ќе се бунат во УЕФА, ама џабе е се... кога судијата досуди нешто, ни Господ неможе да смени ништо тогаш... ако не се грешките, нема да биде интересен фудбалот за гледање :smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Дечкиве не се нормални, едно големо браво за првото полувреме. Само така да продолжат во второ.

Kajgana Shop

На врв Bottom