Фан Клуб: Црвена Звезда

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Здравје ако поминеме може да се направи така еден собир да ја гледаме сите заедно , ем дружба ем служба :P АЈДЕ ЗВЕЗДО!!!!

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
И покрај тоа што сите знаете еве уште еднаш.

20:10
Фудбал - Лига Европе

Радио Телевизија Србије преносиће обе реванш утакмице наших представника плеј офу за учешће у Лиги Европе

Звезда иде на Сателит

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Вечер насетувам многу интересен дуел . Нешто ми дава за право да се надевам дека нема да потклекнат под притисок и дека ќе пружат отпор . Сепак оптоварување е реззултатот од првава утакмица . Вечер ако се случи реприза од Динамо Тбилиси дома незнам дали нешто ќе има здраво останато :vozbud::vozbud::vozbud: . Звезда Живот Је:helou:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ја сам године провео са тобом
Теби дао све за тебе живео
Сад сам опет ту и бичу увек стобом
вечно остачеш ти у срцу мом

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Aj некој ако најде стрим нека го постави пошто неможам да гледам преку сателитска . Благодарам однапред

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
CRVENA ZVEZDA - SLAVIJA (20:30h)

Postavljeno: 27.08.2009
Prethodna
Nazad

Stadion:
Marakana.
Gledalaca: 40000.
Sudija: Torsen Kinhofer, pomoćnici: Detlef Šepe i Georg Šalk.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Ninkov, Savić, Vilotić, Ignjatijević, Lazetić, Bogdanović, Isah, Blažić, Perović i Lekić.

Rezerve: Pavlović, Cvetković, Savio, Nikolić, Lazović, Kadu, Jevtić.
SLAVIJA : Vaniak, Vomačka, Hubaček, Čelutska, Belaid, Janda, Suši, Černi, Vološek, Šenkerik, Hloušek.

Revanš duel plej-of runde kvalifikacija za UEFA Evropa Ligu, između Crvene zvezde i Slavija. Prvi meč u Pragu završen je rezultatom 3:0 u korist češkog prvaka.
IMATE PRILIKU DA PRATITE DIREKTAN VIDEO PRENOS, DOK ĆE TE U KROZ TEKSTUALNI PRENOS MOĆI DA PRATITE REZULTAT I STATISTIKU.
NA KRAJU UTAKMICE, OČEKUJE VAS DETALjNIJI IZVEŠTAJ, UZ GALERIJU SLIKA I VIDEO REPORTAŽU.

Pri izlasku igrača na teren, na severu je osvanula nova originalna koreografija Delija. Na crnoj pozadini je žutim slovima ispisano, velikih, 4:0! Neka bude što mora biti.

Sever je više nego pun, zapad i istok su skoro popunjeni, dok je na jugu nešto slabija poseta.

Utakmica je počela, igrači Crvene zvezde kreću sa centra.

Ajде со Среќа :helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Ма и по 5 пати нека дадат да се шутира, пак ќе дадат гол. Ако се деси истото ко со Макаби, ќе биде лудории низ Србија.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Штоооо за кого пенал бе ?????????

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Штоооо за кого пенал бе ?????????

Звезда води 1:0 со гол од пенал кој беше поновуван, поточно 2 пати се изведуваше... ама пак погоди Богданович и води Звезда

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
БРАВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО !!!!!!!!!!!1 АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 1-0 БРАВО М0ОМЦИ САМО ТАКА АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БОГДАНОВИЌ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛ ЧОВЕКОВ Е ЗВЕР БРАВО АЈДЕЕЕ ИМАТЕ СИЛИ

Kajgana Shop

На врв Bottom