Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И сега тука ќе ми лечете комплекси?Браво еј , цареви сте.Тоа е тоа , им давам рака на сите момци на чело со Пижон.Борбено до крај , и на 2-1 оставија срце на терен се бореа за секоја топка , супер момци!Стигнавме многу далеку со еден мал буџет , се истрошија милиони за да влезат у Лига Европа , а сега уште у групи ќе отпаднат:toe::kesa:Ама и не е толку важно тоа , важно е дека има потенцијал во момците.Се надевам дека Богдавнич,Иѓњатијевиќ не се сериозни повредени.:wink:

Звезда ми је СВЕ , Звезда ЖИВОТ је !

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Hristov samo za tebe....

Оооо Звездо Звездана ти курво јебана,јебо те Вележ,јебали те сви ал највише ГРОБАРИ !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Вие не се јавујте, вие ќе игравте у ЛИГА НА ШАМПИОНИ како што знаем нели? Дадовте милиони, изигрававте мангупи демек ЛШ е сигурно ова она...а сега си се тешите со Европа Лига. Браво! Звезда со многу помал буџет и со млади деца успеа да стигне до последно коло, и не е важно што испaдна...не ми е ич криво.
А за Делије со глодари...немој ве молим! Мислим се покажа кој е кој последнава година, така да немате право на збор за тоа.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Najprvin cestitki za borbenosta do primanjeto na golot potoa koj i da bese i barsa nemase sansi da se vrati.Skapo ne kostaa primenite golovi po nasa vina vo praga.Za razlika od nekoj dr timovi, nasite igraci bea nagradeni so aplauz od nad 35000ta publika vo ovoj mlad tim treba da se veruva i rezultatite ke si dojadat.Najvazno sega e domasnoto prvenstvo imame daleku podobar- predobar tim od lani vo koj treba da se veruva.I normalno brzo oporavuvanje na Bogdanovic koj vcera zaedno so Ninkov,Lazetic i Stamenkovic ginea na teren ocekuvav poike od Lekic iako ne odigra loso ali ne na nivi ko so dinamo.

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
posto gledam ste zapnale deka Partizan potrosil milioni ve molam kazete na kogo potrosivme tolku:
Partizan na igraci potrosi 650 000 evra (kolku sto vie dadovte za Lazovic i Obric)a zaraboti od prodazba 25 milioni evra

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.486
Bor4e и Mile Red Devil ке бидат банирани од тема ( тогаш и ке бидат тргнати постовите ), продолжете со нормална дискусија без реплицирање на провокаторите, пријавете ги таквите постови .

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Павле Нинков се покажа како носител во играта на оваа генерација по заминувањето на Милијаш и Короман . Одбраната ми беше некако значително ослабена можеби не требаше да почне Вилотиќ ама што е тука е . Блажиќ даде максимум на оваа утакмица може само да му се замери за пропуштената шанса пред да падне голот на Славија . Лазетиќ добро се снајде на позиција лев бек кога излезе Игњатијевиќ , а Исах стандардно повеќе од потребен во средина . Савиќ малце е крив за голот што го примивме ама сепак млад е и мора да му се опрости . Богдановиќ од кога излезе се почуствува неговото отсуство во играта бидејќи човекот на двете утакмици на Маракана со Динамо и сега со Славија беше со Нинков според мене најдобар играч на теренот . Перовиќ и Лекиќ се покажаа како добар тандем и секако дека со тек на време уште повеќе ќе се уиграат и според мене ќе биде страв за секоја одбрана . Не треба ништо да им се замери на играчите бидејќи дадоа максимум . Сепак млади играчи се и многу ќе научат од овој натпревар .

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Неможам да и замерам на момците.Се бореа до последната секунда , е сега неискуството на Савиќ,Виолтиќ си го направи своето.Но што е , тука е.Ни останува првенството во кое почнавме супер , и купот.Богдановиќ има сериозна повреда , и се очекува да се врати за отрпилика 1 месец на терените , брз опоравување "гума"!Докажа дека си еден играч со големо срце , еден играч кој заслужува да го носи овој "голем" дрес.Игњатијевиќ нема сериозна повреда и се очекува да игра во Крушевац.
п.с И да Стаменкович , докажа дека заслужува да биде прв голман !

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
а видовте кога Савиќ фати за муда еден играч на Славија при прекин у шеснаестерецот? =) Среќа што судиите не го видоа. Инаку одбраната е млада и неискусна,али ќе се среди со тек на времето.Сега да продолжиме со добрите игри во Лигата и ќе биде супер.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
До в година повејќе успех, и натпревари во Лигата на Шампиони.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
*Добро знај* пеена 10 минути после крај на утакмица, доказ за љубовта кон клубот ...

Неам што да кажам, уште сум под импресија од целата атмосфера на стадионот и околу него. Сите и покрај поразот задоволни си отидоа дома и не жалеа што изгубиле глас,пари или нешто трето затоа што знаат дека сето тоа вредеше .
Над 35000 луѓе на стадион, сите со една желба и мотив ...
Али јебига, повеќе среќа нареден пат ...

пс...Север поставува нови (не)достижни граници ...:wink:

novstofar

Makedonec vo dusata
Член од
5 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
0
Многу мие е криво што отпаднавмо,али сепак може да се рече добро е,зашто гледајќи по составот млад тим имамо али перспективен!Ајде здрваје наредна сезона подобро.

а видовте кога Савиќ фати за муда еден играч на Славија при прекин у шеснаестерецот? =)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: сум се смеел као будала!!Викам овја педер е или што е...!?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
*Добро знај* пеена 10 минути после крај на утакмица, доказ за љубовта кон клубот ...

Неам што да кажам, уште сум под импресија од целата атмосфера на стадионот и околу него. Сите и покрај поразот задоволни си отидоа дома и не жалеа што изгубиле глас,пари или нешто трето затоа што знаат дека сето тоа вредеше .
Над 35000 луѓе на стадион, сите со една желба и мотив ...
Али јебига, повеќе среќа нареден пат ...

пс...Север поставува нови (не)достижни граници ...:wink:

Блазе тебе што си ја гледал во живо.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Утре од 20.00 гостување кај Напредак од Крушевац .
Првпат на стадионов после не знам колку години се игра утакмица во вечерен термин и тоа е додатен мотив за што поголем број на навијачи да се упатат натаму .
Пижон вели дека Славија е позади, дека сега ќе се концентрира на домашното првенство и таму да се постигне што подобар резултат. Има неколку повредени играчи како Богдановиќ,Игњатијевиќ,балванот Туториќ, кои не се во комбинација .

Мислам дека ако РТС не пренесува уживо,може да си ебат матер сите поединечно.

пс...Ех како ми е жал што Милан немаше ваква екипа пред 2 години кога требаше да влеземе у ЛШ...Не дека тогаш беа многу појаки, минимална беше разликата , ама сеа појше ми изгледаат како Динамо Тбилиси и како екипа на која може 5 гола да и се шибнат у секое време ...

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Не бев тука и не ги гледав натпреварите со Славија, ама затоа го терав татко ми да купи новини за да ги видиме резултатите. Кога видов дека сме изгубиле 3:0 ми беше криво, ама верував дека можеме да ги победиме на Маракана. Но, Европа лигата е веќе зад нас, со овој млад тим мислам дека Звезда може да ја зеде титулата во националното првенство. Со среќа...

Kajgana Shop

На врв Bottom