True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Дали овој со косилката е истиот тој што го сретнаа во 3-4та епизода во дворот на школото кога се распрашуваа ?

Уште тогаш ми беше чудно зошто го вметнаа во епизодата тој дел бидејќи тогаш овој не им кажа ништо корисно, само што почнаа да зборуваат со Раст, Марти го повика во колата ама не се сеќавам дека тогаш имаше лузни по лицето.

п.с Одлична епизода

Дали овој со косилката е истиот тој што го сретнаа во 3-4та епизода во дворот на школото кога се распрашуваа ?

Уште тогаш ми беше чудно зошто го вметнаа во епизодата тој дел бидејќи тогаш овој не им кажа ништо корисно, само што почнаа да зборуваат со Раст, Марти го повика во колата ама не се сеќавам дека тогаш имаше лузни по лицето.

п.с Одлична епизода

Тој е , ама тогаш имаше брада и не се заприметуваше.

ау, ја забораив да изгледам новава епизода ......

Ау, прејака епизода али осеќам 8мата ќе биде врв. :cuc:

Ај сега кој има добра меморија...кој беше овој шо го киднапираа на бродот?

Гледам јас ќе треба пак цела сезона да ја прегледам, овој пат маратонски..

Тој е , ама тогаш имаше брада и не се заприметуваше.
И сега слабо се приметуваа лузните, јас мислев некое чудовиште ќе биде човекот со лузните а и не е нешто многу висок овој за да го викаат "Високиот Човек" премалку се 8 епизоди бре за ваква серија.

ова серија е прва кај шо не гледам прома и не читам теории и да ви кажам поубо е

Колку јака епизода еј, и само што го изгледав превјуто за финалето и мислам дека има да биде епизода од размер на Ozymandias или Red Wedding. Епик серија, колку само неслучајно излегоа работиве со овој косачов, тотално забровавив на него, сега почнав да размислувам и какви други детали сме пропуштиле што се увертира за финалето и разоткривање на групава. А да за Меги, убеден сум дека е вмешана, шо и како ќе видиме допрва.:cautious:

Инаку, ме фати жал за Марти какко живеел сам бе, и си барал женски од 42 години на интернет. ЛОЛ. Од какви цицки у првите eпизоди, на каков газ од курвичето на шо падна чоеков. Аман бе.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom