True Detective

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Дали овој со косилката е истиот тој што го сретнаа во 3-4та епизода во дворот на школото кога се распрашуваа ?

Уште тогаш ми беше чудно зошто го вметнаа во епизодата тој дел бидејќи тогаш овој не им кажа ништо корисно, само што почнаа да зборуваат со Раст, Марти го повика во колата ама не се сеќавам дека тогаш имаше лузни по лицето.

п.с Одлична епизода

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Дали овој со косилката е истиот тој што го сретнаа во 3-4та епизода во дворот на школото кога се распрашуваа ?

Уште тогаш ми беше чудно зошто го вметнаа во епизодата тој дел бидејќи тогаш овој не им кажа ништо корисно, само што почнаа да зборуваат со Раст, Марти го повика во колата ама не се сеќавам дека тогаш имаше лузни по лицето.

п.с Одлична епизода
Тој е , ама тогаш имаше брада и не се заприметуваше.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
ау, ја забораив да изгледам новава епизода ......

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ау, прејака епизода али осеќам 8мата ќе биде врв. :cuc:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Трета епизода, потерајте 00:52:15 :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ај сега кој има добра меморија...кој беше овој шо го киднапираа на бродот?

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Ај сега кој има добра меморија...кој беше овој шо го киднапираа на бродот?
Детектив од одделот што Раст му удри шамар , во првите епизоди.

П

Паган-др

Гостин
Гледам јас ќе треба пак цела сезона да ја прегледам, овој пат маратонски..

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Тој е , ама тогаш имаше брада и не се заприметуваше.
И сега слабо се приметуваа лузните, јас мислев некое чудовиште ќе биде човекот со лузните а и не е нешто многу висок овој за да го викаат "Високиот Човек" премалку се 8 епизоди бре за ваква серија.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
ова серија е прва кај шо не гледам прома и не читам теории и да ви кажам поубо е

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Колку јака епизода еј, и само што го изгледав превјуто за финалето и мислам дека има да биде епизода од размер на Ozymandias или Red Wedding. Епик серија, колку само неслучајно излегоа работиве со овој косачов, тотално забровавив на него, сега почнав да размислувам и какви други детали сме пропуштиле што се увертира за финалето и разоткривање на групава. А да за Меги, убеден сум дека е вмешана, шо и како ќе видиме допрва.:cautious:

Инаку, ме фати жал за Марти какко живеел сам бе, и си барал женски од 42 години на интернет. ЛОЛ. Од какви цицки у првите eпизоди, на каков газ од курвичето на шо падна чоеков. Аман бе.:(

Kajgana Shop

На врв Bottom