True Detective

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Штета што е олку кратка сезонава, и што од следната ќе се менува екипата.
Приказнава малку добива неочекуван спин ,со повторното појавување на типот со косилката, не е ова коинциденција,мислам дека дебело е вмешан во случувањата.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.832
Штета што е олку кратка сезонава, и што од следната ќе се менува екипата.
Приказнава малку добива неочекуван спин ,со повторното појавување на типот со косилката, не е ова коинциденција,мислам дека дебело е вмешан во случувањата.
Pa e, toa e tipot so luznite na liceto. :)

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Си кренаа рејтинг со 2цава и сега мене да ме стават следен детектив да глумам пак ќе биде гледана серијава. :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
лол како бе неочекувано ова со косачов? Па типот беше сумлив ( и на темава имаше постови за него) уште првиот пат кога се појави. Всушност во ваквите серии сите се сумливи до душа, но баткава беше апла.

Туку, 3 и 4 епизода ги изгледав „набрзина“ и не видов да не покажаа таму нешто, но мислам дека некоја од ќерките на Марти била гадно силувана. Затоа и овој не може да поднесе да гледа нешто поврзано со педофилија, затоа му го разнесе мозокот на тој што ги држеше затворени децата без да трепне. Од таму доаѓаат и цртежите на ќерка му.

Веќе сигурен сум дека он, жена му и ќерките, т.е. нивната фамилија е вмешана во ова, под вмешаност не подразбирам само виновници туку и како жртви.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
лол како бе неочекувано ова со косачов? Па типот беше сумлив ( и на темава имаше постови за него) уште првиот пат кога се појави. Всушност во ваквите серии сите се сумливи до душа, но баткава беше апла.

Туку, 3 и 4 епизода ги изгледав „набрзина“ и не видов да не покажаа таму нешто, но мислам дека некоја од ќерките на Марти била гадно силувана. Затоа и овој не може да поднесе да гледа нешто поврзано со педофилија, затоа му го разнесе мозокот на тој што ги држеше затворени децата без да трепне. Од таму доаѓаат и цртежите на ќерка му.

Веќе сигурен сум дека он, жена му и ќерките, т.е. нивната фамилија е вмешана во ова, под вмешаност не подразбирам само виновници туку и како жртви.
Имаше сцена за ова. И чотек им мавна на неранимајковците Марти во затворот :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ништо немам читано за серијава, не ве читам ни вас. :D Цитирајте ме кога ќе излезат сите епизоди од сезонава. Фала :X3:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Ама не беше силување тоа мислам.
Али сепак имаше чинам момент кај шо се иживувале тие и повеќе од дозволеното, или нешто слично. Но муабетов ми е дека може да се најде некоја си поврзаност на тој момент со оној класичниот силување. Нели таа малолетничка, а овие поголеми биле, и требало да знаат дека не треба да се мешаат и така натака и така натака. Ел Нињо спомна дека набрзинка поминал некои делови, па може да го пропуштил овој дел. Нз која епизода беше 5-та дали.

И кажете ми како се пишува сполјери, пошто во животов немам пишано, да ми се најди за во иднина.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Имаше сцена за ова. И чотек им мавна на неранимајковците Марти во затворот :)
Не, не, тоа го памтам, но пред тоа мислам дека имало нешто. Ова беше кога веќе имаше оваа 15 години, а цртежите ги правеше уште како мала. Мислам дека ко помали им се десило некое срање.

А за спојлери имаш горе во иконите, тоа лево од флопи дискот, Внеси > Спојлер итн. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Али сепак имаше чинам момент кај шо се иживувале тие и повеќе од дозволеното, или нешто слично. Но муабетов ми е дека може да се најде некоја си поврзаност на тој момент со оној класичниот силување. Нели таа малолетничка, а овие поголеми биле, и требало да знаат дека не треба да се мешаат и така натака и така натака. Ел Нињо спомна дека набрзинка поминал некои делови, па може да го пропуштил овој дел. Нз која епизода беше 5-та дали.

И кажете ми како се пишува сполјери, пошто во животов немам пишано, да ми се најди за во иднина.
Еве сега ја гледам баш таа сцена. Значи тоа се случува 2002 или кога беше со ќерка му кога некој полицаец ја нашол во кола со двајца нели и Марти ја донесе дома. Се тоа своеволно направила. И после ги истепа овој :D

За спојлер, стисни на копчето во едиторот што е одма после тоа за внесување видео содржина и ќе ти даде :)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Пробувам да не ве читам. Осеќам спојлери.
Денеска втората, секој ден по една. Воодушевен сум.

Shee-et.

Kajgana Shop

На врв Bottom