True Detective

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
I can't see from all these double standards :гик:

Инаку размислував за тоа
Дали намерно одбра да спие со Раст за да ги скара со Марти? Така ми се чини. Кога се расплака кај него го тераше да си оди оти Марти ќе биде скршен дека не смее да знае, а веднаш вечерта му кажа.
You know nothing Darling Snow.

Намерно одбра, проба со странец али кажа дека немало да го повреди тоа доволно, сакала сигурно нешто што ќе боли. А се расплака за Раст дека и беше жал што го искористи, ама морало.. не за Марти, знаеше дека ќе му каже нему уште пред да се деси. Впрочем тоа и беше и намерата.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Да, знаев дека ќе следи ова.
Ептен дежа-ву момент постана после Скајлер.
Очекувам сега и во Game of Thrones, Калиси да му каже на Ser Jorah> I fucked Daario Naharis.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
некако, мислам 7мава ќе биде врв т.е. најдобра до сеа.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сигурно ќе има жена, „феминисткиве“ не прекинаа да дрндаат за тоа.
Не сфаќаат дека поентата на оваа сезона беше тоа дека жените се угнетуваат. Исто како да кажеш дека во „12 years of slave“ на црнците им се случуваат само лоши работи. Тоа е поентата.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Не ја личи жена детектив :D (речете турвиор педер, турвиор шовинист).

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
Taman mislev deka posle prvava sezona veke nema sansi da najdat dobri glumci od takov tip ama denes eve sam se demantirav koga e vo prasanje Bardem (eden od moite omileni) :D a za zenskiov lik ne komentiram pred vreme a veruvam deka od HBO znaat sto pravat, pa nisto cudno da ja zasakam poveke i od McConaughey da receme :P

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Taman mislev deka posle prvava sezona veke nema sansi da najdat dobri glumci od takov tip ama denes eve sam se demantirav koga e vo prasanje Bardem (eden od moite omileni) :D a za zenskiov lik ne komentiram pred vreme a veruvam deka od HBO znaat sto pravat, pa nisto cudno da ja zasakam poveke i od McConaughey da receme :P
Не е официјално ништо, направено е од некој фан на серијата кој сака овие да бидат.

Kajgana Shop

На врв Bottom