- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
Не бе , ги наместија двете пречки за Интер да не биде сомнителноДобро како може Интер да мора да се мести кога на 2ка беше 1.95 коеф? Мислиш 1.15 бил, па не победил Интер...
Не бе , ги наместија двете пречки за Интер да не биде сомнителноДобро како може Интер да мора да се мести кога на 2ка беше 1.95 коеф? Мислиш 1.15 бил, па не победил Интер...
Не работам за Еуропол па да знамcelzi bese li mestena spored tebe
Не може а да не му паднат у очи на човек твоите 2ки овде и тоа претежно гледам англија 2ри, 3-ти лиги ставаш најчесто.Дечки не е битно дали нешто е наместено или не, туку дали ние ке фатиме или не. Мој совет до вас, гледате дека јас типувам претежно 2-ки и парови што немаат голем интерес и се претежно над 3.5 коефициент. Бегајте од тие утакмици што мора да победи или што се јаки фаворити и има големи уплати. Претпоставувам дека сум постар од повеќето од вас тука и играм спортска уште од 2002 год. Сум видел се и сешто и факт е дека се местат утакмици но не во толкав голем обем како што ние претпоставуваме. Не се препукувајте на форумот. Секој нека каже што мисли но нека нема ништо лично меѓу вас. Дајте да му ебам мајката тоа македонското во нас што е само да се делиме и расправаме барем овде на форумов нека го нема.
Ајде утре е нов ден и со ново сили и без расправии
Drugarce ... i za juventus nikoj ne se nadevashe deka ke mesti utakmici , site vikaja favorit e nema shansi da mesti utakmici !! site mestat ama ne na amaterski nacin , zosto ne razbirate deka se se vrti vo parite !! se e mafijaНекој очигледно погрешно го сфаќа поимот местење и тоа е тоа.
Не работам за Еуропол па да знам
Ама можам да претпоставам, и ќе кажам НЕ. За да биде местена, голот би паднал во некоја од почетните минути на полувремињата (најчесто ова се случува во првото полувреме). Друга работа, при местење другата екипа треба да изиграва барем малку залагање, Челзи беа непокретни гробови денеска. Другата екипа шо мести би имала барем неколку шутеви кон гол, макар 3/4 од нив биле од 35 метри.
Искрено, во ЛШ јас не верувам дека има местење, во игра се други големи пари од спонзорства, од награди за победа, нерешено, пласман во следна рунда итн. Али ова се однесува на натпревари по групи и последно претквалификациско коло. Оние пониските квалификации се местат. Сети се на Шкендија кога играа со еден тим од Ирска или од кај беше, па се изигра 1 у 2 или 2 у 1 не се сеќавам добро, кога примија два шашма голови. Не велам дека тогаш ирците наместиле, ама сум сигурен дека Шкендија како клуб го намести тој натпревар, пошто по интернет се појавија уплатени ливчиња на прелаз.
sekoja ekstra ekipa nemoze da ima sekogas ekstra den ,, i sekoja losa ekipa nemoze da ima sekogas los den ,, nekad neke topka da uleze u gol ednostavno ,,, a ne za sekoja utakmica kaj so favoritite ne tepale i odma mestenaНе работам за Еуропол па да знам
Ама можам да претпоставам, и ќе кажам НЕ. За да биде местена, голот би паднал во некоја од почетните минути на полувремињата (најчесто ова се случува во првото полувреме). Друга работа, при местење другата екипа треба да изиграва барем малку залагање, Челзи беа непокретни гробови денеска. Другата екипа шо мести би имала барем неколку шутеви кон гол, макар 3/4 од нив биле од 35 метри.
Искрено, во ЛШ јас не верувам дека има местење, во игра се други големи пари од спонзорства, од награди за победа, нерешено, пласман во следна рунда итн. Али ова се однесува на натпревари по групи и последно претквалификациско коло. Оние пониските квалификации се местат. Сети се на Шкендија кога играа со еден тим од Ирска или од кај беше, па се изигра 1 у 2 или 2 у 1 не се сеќавам добро, кога примија два шашма голови. Не велам дека тогаш ирците наместиле, ама сум сигурен дека Шкендија како клуб го намести тој натпревар, пошто по интернет се појавија уплатени ливчиња на прелаз.
nema veza i da staves na kolku pari si uplatil vazno ti e fateno pogodil si ja i da e dobivkata 50 denari ali toa si e tvoe pravo ,, jas koga veke stavam livce na forum nema so da krijam kolku sum fanal i kolku sum uplatilНогу сте ми чудни .. 4 саата се расправате дали има местење или нема .. па одозгоре и се вреѓате меѓусебе ..
Шо ве куро боле дали е местена или не ?
Одиграј тоа што мислиш и направи си профит. Тоа е сета цел. А тоа шо сакате секое коло фаворитите да тепат и со 50 ден да правете пари , е тоа е малце тешко ..
Сеа ме спомнаа во темата Добивка на колку сум ја стаил Зенит 1x .. Може сум ја опнал на 30.000 може сум ја ставил на 20 дена .. Гајле ме е шо мислат на колку е ставено Мене ми е најважно што ми е фатено и што си имам профит. А тоа дали е местена , дали е на 10 или 10.000 уплатена , зашо е криена добивката зашо е криена уплатата , зашо Порто не ја тепаше Виена итн .. Тоа не ме интересира. Не победил Порто ок не победил , има утре ден , ќе најдам нешто друго и на нив ќе ставам. Ако загубам јако , ќе одам полека следните денови и ќе чекам дена како што ќе ми се видат добри типови со добри коеф.
Шо мислете шо ќе направите ако се вреѓате меѓусебе ? Ќе добиете лижавче ?
Јас не реков дека не се мести, него дека некои особи погрешно го толкуваат местењето. На темава секој ден читаме дека некои тимови се местачи ако не успеале да победат некој послаб тим, а не сфаќаат дека и тие се луѓе од крв и месо и дека може да имаат лош ден и слично. Во ред е да ги испцујат, колнат и што ти ја знам, сите го правиме тоа у наплив на нервоза, ама да продаваат некои муабети дека се е местено тогаш не знам што да кажам.Drugarce ... i za juventus nikoj ne se nadevashe deka ke mesti utakmici , site vikaja favorit e nema shansi da mesti utakmici !! site mestat ama ne na amaterski nacin , zosto ne razbirate deka se se vrti vo parite !! se e mafija
ne vikam deka sekoja utakmica e namestena !!, no imalo utakmici kade se vrtele golemi pari i toa na favovoriti pa gi vrtele utakmicite .. ako gledas fudbal ke znaesh za sho ti zborvam
Полека со тоа шлапкањето по глава, може да ти биде заебано, главоболка, мигрена шо знам.
Затоа реков погоре, сите играчи се од крв и од месо. Некогаш послабите се мотивираат па го рокнат посилниот, некогаш им „лежат“. Реал до пред неколку години немаше победа на Риазор кај Депортиво Ла Коруња, не е местење, овие секогаш екстра се мотивираа против Реал. Септември 2010 Челзи на Стемфорд Бриџ водеше 2-1 против Арсенал, па на крај загуби со 5-3. Не ја наместија, но тогашниот тренер Боаш направи тактички грешки.sekoja ekstra ekipa nemoze da ima sekogas ekstra den ,, i sekoja losa ekipa nemoze da ima sekogas los den ,, nekad neke topka da uleze u gol ednostavno ,,, a ne za sekoja utakmica kaj so favoritite ne tepale i odma mestena