- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Ne e photoscop utakmicava mu ja kaza vujkomu koj raboti vo evrogol
http://www.freeimagehosting.net/newuploads/5elok.jpg
http://www.freeimagehosting.net/newuploads/5elok.jpg
За италијанско првенство не ти гарантирам дека Јуве мести (нормално дека ќе намести некоја) али те уверувам дека ниедна во ЛШ нема оваа сезона наместено. На гости против Копенхаген ги утепавме од шанси и 451341343616161 удари кон голот и тој нивниот голман све ни фаќаше. Со Галатасарај сами си беа криви бидејќи во одбраната шибаше промаја и од контри примаше голови (тој период одбраната ни беа дрва, сега овие последни 5 утакмици ни влегоа во форма пуп у пу да не ги урочам)... А со Реал шта речи првата утакмица, судијата не поеба...Drugarce ... i za juventus nikoj ne se nadevashe deka ke mesti utakmici , site vikaja favorit e nema shansi da mesti utakmici !! site mestat ama ne na amaterski nacin , zosto ne razbirate deka se se vrti vo parite !! se e mafija
ne vikam deka sekoja utakmica e namestena !!, no imalo utakmici kade se vrtele golemi pari i toa na favovoriti pa gi vrtele utakmicite .. ako gledas fudbal ke znaesh za sho ti zborvam
Braat ne zborvam jas strikno za Juventus... kazvam deka nema tim sho nema namesteno utakmica , samo nemozis da mu dokazis na ovie duduciveЗа италијанско првенство не ти гарантирам дека Јуве мести (нормално дека ќе намести некоја) али те уверувам дека ниедна во ЛШ нема оваа сезона наместено. На гости против Копенхаген ги утепавме од шанси и 451341343616161 удари кон голот и тој нивниот голман све ни фаќаше. Со Галатасарај сами си беа криви бидејќи во одбраната шибаше промаја и од контри примаше голови (тој период одбраната ни беа дрва, сега овие последни 5 утакмици ни влегоа во форма пуп у пу да не ги урочам)... А со Реал шта речи првата утакмица, судијата не поеба...
Добро , ај кажи која беше вечер наместена ?Braat ne zborvam jas strikno za Juventus... kazvam deka nema tim sho nema namesteno utakmica , samo nemozis da mu dokazis na ovie duducive
nevikam deka ne se sluchva i najakiot da izgubi od najslabiot tim se sluchva fudbal e site trenirat i ednite i drugite .. ama se sluchva i koga se mn pari vo igra da ja svrtat utakmicata bukvalno
Според мене Зенит.. Ко прво смешниот примен гол, ко второ после овој смешен гол типците си играа "на прва" на пола терен...Добро , ај кажи која беше вечер наместена ?
Немам забелешка за вечерва...Добро , ај кажи која беше вечер наместена ?
Толку ги бива. Што ако се во фудбалот не мора да значи дека се разбираат од него.Местењето е многу широк и обемен поим и многу луѓе не го разбираат. Местењето е причина зашто сите сте минус во кладилница. Познавам личности кои се во фудбалот над 20 години. Како млади играле, денес еден од нив е тренер во тим нисколигаш, другите се онака аматери шо играат по турнири.мал фудбал. Главна преокупација во животот им е фудбал. Јадат, спијат, пијат, живеат фудбал. Гледаат по незнам колку утакмици фудбал неделно. Заедно пратат утакмици и се кладат. Никако не можат да влезат у некој сериозен плус. Секад ситно, колку за кебапи и пиво.
А зошто да не дискутираме за ова?..добро треба да се даваат типови но реално оваа тема е генерална дискусија за обложувалниците што и местењето спаѓа во тоа...секако нема да решиме ништо но не е во ред да се банираат членови и да се бришат постови..Толку ги бива. Што ако се во фудбалот не мора да значи дека се разбираат од него.
И доста офтопик местено и не местено, продолжете со типови и муабет околу типови, вака ако продолжите и лекот за ракот ќе го најдете.
Па не, дека добив 29323 пријави за мислењава и пола саат веќе како се бафтарам со нив, мислев ви пречи. Зошто едни викаат ајде бришете глупостиве, сега ти ми викаш зошто да не пишуваме. Одлучете се што треба и ќе се толерира, не е проблемА зошто да не дискутираме за ова?..добро треба да се даваат типови но реално оваа тема е генерална дискусија за обложувалниците што и местењето спаѓа во тоа...секако нема да решиме ништо но не е во ред да се банираат членови и да се бришат постови..
Додека сме кај местењето ..како што напишаа погоре тој е опширен поим кој скоро сите тука ние не го разбираме..значи ПАРИТЕ се главна улога..а таму каде што има пари има и влијание, каде што има влијание има и моќ..огромни односно габаритни мафијашки структури се навлезени во фудбалот и во спортот воопшто каде неможиме да знаеме што прават со натпреварите...но Милан со Џенова кога завршија 1-1 беше наместена па да ми дојди Берлускони да ме убедува нема да ме разубеди..и ако погодеа за 2-1 ако требаше Абиати авто гол ќе си дадеше или ќе му ја даеше на противнички играч како Буфон што направи против Лече пред две години за 1-1..е тоа е класична местенка
Зенит имаше јалова доминација, лоши пасови и заслужи да изгуби денеска , она со автоголот беше чиста среќа.Всушност Зенит и покрај големите инвестиции цела сезона дали има прикажано максимум две добри партии.Преплатените играчи како Хулк и Витсел не покажаа ни 20 % од тоа што се очекува од нив, иако Хулк малку се поправи последниот месец..Danny i Shirokov кои се помалку платени од нив играат цела сезона подобро(Дани не играше прееска).Зошто би била наместена ? Во Европа претежно се форсираше 1 , во Азија X2.И игра со Атлетико Мадрид кој без разлика на отсуството на 5 првотимци има квалитетни играчи и од клупа.Според мене Зенит.. Ко прво смешниот примен гол, ко второ после овој смешен гол типците си играа "на прва" на пола терен...
Сигурно ја и ти и другиве ликови у темава од кои 95% се помлади од 22-23 години повеќе разбираат. Не можеш многу да кажеш за фудбалот доколку не си бил фудбалер. Друго е да си гледач на стадион и пред тв, друго е да го играш. Они најдобро знаат како изгледа наместен натпревар. Стотици пати пуштале и им била пуштана утакмица (македонската работа). Го делат мислењето дека огромен дел од утакмиците се наместени.Толку ги бива. Што ако се во фудбалот не мора да значи дека се разбираат од него.
И доста офтопик местено и не местено, продолжете со типови и муабет околу типови, вака ако продолжите и лекот за ракот ќе го најдете.
Ок, вечерва нема наместени утакмици , само нервозни дечки кои изгубиле пари.За местење , секако дека има местење ама тоа е веќе друга поопширна тема.Немам забелешка за вечерва...
мене ме нервират тоа што сите мислат дека фаворитите неместат утакмици , нека се потсетат со јувентус малце па седне нека тресат овде зелени ,дека не постоеле местени натпревари, постоеле само луге шо не знаат да играт спортска !!