СП 2014 Бразил - генерална дискусија

А да ги забранат и шаховницата и химната и името Хрватска.....мислам се тоа и усташите го користеле од 41 до 45......иако сите овие работи датираат од најмалку 2-3 генерации пред истите и да се роделе.

Тури им чивија .......Од сите 12 утакмици у квалификации и + овие 2 со исланд,само на србите им смета хрватската химна,хрватското знаме,хрватските навивачи,хрватските дресови.......Со да праиш друже си патат од паметот....

К.Роналдо > Роналдињо?АХАХХАХАХАХАХ :D Незнам ти што си гледал,али дека КР е бољи од Роналдињо..:cuc::pos:

Португалија си газеа,ќе ги видиме на СП.Али сепак мислам дека ќе освои некој од Бразил/Германија. :)

К.Роналдо > Роналдињо?АХАХХАХАХАХАХ :D Незнам ти што си гледал,али дека КР е бољи од Роналдињо..:cuc::pos:

Португалија си газеа,ќе ги видиме на СП.Али сепак мислам дека ќе освои некој од Бразил/Германија. :)

Јас мислам дека нема шанси европска репрезентација да освои таму. Ништо чудно во полуфинале да играат 4 јужноамерички репрезентации (Бразил, Аргентина, Уругвај, Колумбија) или евентуално да им се протне една европска (било која од појакиве) ама тоа да и биде максимумот. За мене искрено ќе биде изненадување некој од Европа да освои.

Оти никаде нема линк од поништениот гол на Франција?

Роналдо и Ибра се машини и стварно е жално што нема да игра во Бразил Ибрата :(

Јас па скоро сигурен сум дека Европска екипа ќе го освои мундиалот...не дека Јужно американците се лоши но се многу преценети и напумпани...посебно Бразилците каде уште одсега си ја впишаа титулата дека домаќини се и дека го освоиа купот на конфедерации..чекајте малце смирете се

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ...Украина нема никој свој у Уефа и затоа колку и да е јака секогаш ке ја буткаат да падне намерно....а западњациве колку да се слаби секога ке имаат предност зашто јасен е муабетот за Уефа - некому мајка, некому макеа

Коментар од јутјуб

Thank you mr.Platini !
Thank you mr.referee !!! For 1m offside !!!
African circus travels to Brazil !

:pos::pos:

Јас мислам дека нема шанси европска репрезентација да освои таму. Ништо чудно во полуфинале да играат 4 јужноамерички репрезентации (Бразил, Аргентина, Уругвај, Колумбија) или евентуално да им се протне една европска (било која од појакиве) ама тоа да и биде максимумот. За мене искрено ќе биде изненадување некој од Европа да освои.
Е сега ти ги направи јужноамериканците да помислиш којзнае колку се јаки.
Уругвај и Колумбија пред европејците ?

:eek:

Не ми беше муабетот дека се појаки туку повеќе целев на тоа дека, според мене, европејците ќе се испосерат на светсково. Долго време доминира Европа на СП и од последните 8 полуфиналисти, 7 се од Европа. Нема подобро место од СП во Бразил, за тоа да се смени.

Германија е редно време да земе, од 2002 чекам да се израдувам на прво место.

па и Аргентина друже....од германија 2006 се посраа од фалење дека имаат најдобар напад (тогаш креспо,меси,тевез... после им се придружија агуеро и игуаин) и пак на крај ``слабо англиското``...од 1/4 понапред не отидоа ...
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:30 ---
Германија е редно време да земе, од 2002 чекам да се израдувам на прво место.

За дека е редно време редно е, а и во секој поглед гледано поспремни се од сите таму....а ако освојат ич нема да се израдувам ,само ке констатирам најдобриот победи ;)

Еве ги шеширите:

Група 1: Бразил, Шпанија, Германија, Аргентина, Колумбија, Белгија, Уругвај и Швајцарија.

Група 2: Холандија, Италија, Англија, Португалија, Грција, Босна и Херцеговина, Хрватска и Русија.

Група 3: Чиле, Брегот на Слоновата Коска, Еквадор, Гана, Алжир, Нигерија и Камерун.

Група 4: САД, Мексико, Коста Рика, Хондурас, Јапонија, Иран, Јужна Кореја и Австралија.

43163425.jpg

Платини :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom