СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Можеби се одговорило уназад ама ждреб кога ќе има за групиве ? Декември ?

Можеби се одговорило уназад ама ждреб кога ќе има за групиве ? Декември ?

крај на ноември, почеток на декември беше некаде. Точна дата незнам само така од ФМ запатив дека крај на ноември или првите денови од декември беше.

Не дека фаворизирам некого али Меси никад нема да ја носи Аргентина на грб ко Роналдо што прави со Португалија.

Не бе не, најдобар стрелец, најмногу асистенции...уште голман да им е треба. Меси ја носи Аргентина на грб до прво место во Јужна Америка кајшто и најслабите знаат да играат добар фудбал. Роналдо ја носеше Португалија на грб во група со Азербејџан, Северна Ирска, Русија, Израел...и мораше да фаќа воз преку бараж. Кладба дека немаш пола полувреме изгледано од Аргентина квалификацииве.

Пушкаш, Ди Стефано, Maрадона, Савичевиќ, Зидан... овие ги заборавивте, пуштете јутуб јасно ке ви е дека не го измислиле фудбалот Роналдо и Меси мада и овие се класа фудбалери, така да мислења демек Роналдо и Меси го направиле фудбалот интересен за гледање е глупост.

Не дека фаворизирам некого али Меси никад нема да ја носи Аргентина на грб ко Роналдо што прави со Португалија.
Zatoa portugalija nem nis osvoeno

Kika e mashina da si ebe vekot, najdobar e momentalno. Go shie Lesi!

Kako jas bi gi rangiral favoritite.

1.Brazil
2.Shpanija
3.Germanija
4.Holandija
5.Italija
6.Argentina

Francija i Anglija se daleku od top 10.

неможе секако со Платини на чело на Уефа.......
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 01:04 ---

За жал да друже а вакви пешковци ко италија,франција ке идат на светско зашто нешто значеле за светскиот фубал (голем патлак значеле)...

Грешно мислење имаш за Италија.. Од квалификацииве и од пријателскиве, повеќе од пола им ги гледав и заклучив дека кога сакаат даваат гол. Пример со Данска у гости, водат 0-1 си играат курташак примаат 2 гола, и после 2 мин израмнуваат и имаат шанса пресврт да направат. Не ги фалам, али чудна репрезентација ми се, не се залагаат 60 минути, а тие 30 минути ги кинат едноставно прејјако играат..Какви само шанси имаа сега со Нигерија тоа е чудо, башка што со 2 состав играа. Инаку одбраната им е слаба скоро секоја утакмица гол примаат, не е онаа одбрана на времето , катанаџо па не можеш да шутнеш а не па гол да дадеш ..

Пошо аргенгтина има така? неможат еден мочан копа америка да освојат

што е битно дали има аргентина освоено или? тоа не го менува фактот дека португалија нема

Грешно мислење имаш за Италија.. Од квалификацииве и од пријателскиве, повеќе од пола им ги гледав и заклучив дека кога сакаат даваат гол. Пример со Данска у гости, водат 0-1 си играат курташак примаат 2 гола, и после 2 мин израмнуваат и имаат шанса пресврт да направат. Не ги фалам, али чудна репрезентација ми се, не се залагаат 60 минути, а тие 30 минути ги кинат едноставно прејјако играат..Какви само шанси имаа сега со Нигерија тоа е чудо, башка што со 2 состав играа. Инаку одбраната им е слаба скоро секоја утакмица гол примаат, не е онаа одбрана на времето , катанаџо па не можеш да шутнеш а не па гол да дадеш ..

Италија пред 5-6 години исти беа ко французиве сеа....изгледа од коа зидан го акна матераци префатија французиве од итаљанциве и сеа задњиве 5-6 години не се повеке лигуши

Во сите земји има по еден неверојатен коментатор, освен кај нас.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Во сите земји има по еден неверојатен коментатор, освен кај нас.

Bitch please.
Igor_Trpeski_02.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom