Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав со Алавес и за 2 години стигав 1ва лига. Е сеа проблемот е што имав тим за 19 место во 2ра лига, а завршив 5 и преку бараж влегов. Играчите се камења за Примера, а имам само 8 милиони за трошење. Ако имате играчи да препорачате слободно, скоро сите позиции треба да се пополнат, а ем немам многу пари ем тимов не е толку популарен за слободните агенти :свиркам:

Земи го Jesus Datolo на позајмица. Одлично решение е за лево крило на 1-2 сезони. Не верувам да ти прави проблеми. Исто и Herold Goulon како слободен играч е одличен. Може и деструктивец и како играч за врска да го играш комотно. Jan Oblak ти е перспективно младо голманче од Словенија. На 20 години комотно може и прв голман да го редиш. Edgar le и Javi Espinoza од Барса Б за ефтини пари можеш да ги лапнеш, а се солидни играчи. За десен бек пробај со John Pantsil. Слободен играч е и за 1-2 сезони можеш да го играш и ротираш.

Пантсил пензиониран, Облак во Бенфика, Датоло во аргентина зима 15+ плата, Еспиноза го земав уште лани :)
За голман го земав алексич од Србија, во напад Кеирисон и Родри од Барса, еден холанѓанец и ирец во средина и ми останаа уште бекови лево и десно крило(МЛ/МР) и еден во средина.
Ќе ги средам ваљда, уште 4 мил. ми останаа :D

И традицијата да кикснеш со претпоследниот тим во лигата, кога се бориш за титулата продолжува и понатаму. Џабе ти е колку силен тим да извадиш, и со колку напаѓачка формација да испаднеш - пак нема гол да дадеш и ќе изгубиш скапани 1-0...

Пантсил пензиониран, Облак во Бенфика, Датоло во аргентина зима 15+ плата, Еспиноза го земав уште лани :)
За голман го земав алексич од Србија, во напад Кеирисон и Родри од Барса, еден холанѓанец и ирец во средина и ми останаа уште бекови лево и десно крило(МЛ/МР) и еден во средина.
Ќе ги средам ваљда, уште 4 мил. ми останаа :D

За десно/лево крило пробај со Ola John од Бенфика. Одличен е, а обично во Бенфика го префрлаат во Б тимот и често го продаваат за багатела цена.

Каков Емре , види Серхи роберто од Барса мислам дека ќе можеш на позајмица да го земеш .

Da, go imam vo predvid ama mi treba nekoj so podobri atributi za marking i tackling.

А чисто информативно да ве питам, како врве развојот на македонски фудбалери, од младите Бабунски х 2, Ибраими, Тричко па до Пандев и Новески? Кај мене шо ги пратам сите се тапа.

- 43dx9_41.dll -

Ako ti ne uspe sa najnovijim directX skini ovaj .dll i ubaci ga na odgovarajuće mesto.

- Molba -

Molba ili tačnije dve..

1. https://www.facebook.com/pages/FMPlayers/450767561685874?ref=hl

Nije moja stranica već od mojih prijatelja. Za sve prave ili velike fm igrače se sprema veliko iznenađenje i svako može biti deo toga.. u naredne dve nedelje će znati i šta je to, a zato sada krenite da pratite stranicu jer će te biti prijatno iznenađeni kada bude došlo vreme za to..

2. https://www.facebook.com/fm13fans?ref=hl

Podržite rad moje stranice FM Fans i pritisnite LIKE! Idemo na 500+.

Hvala Vam svima do sada na divnoj saradnji, nadam se isto tome i u budućnosti.. <3 :)

Штотоку ја симнав играта,мојата прва Football Manager игра после некои 3-4 години. Wish me luck!

Дечки дајте некој асален тренинг за симнување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom