Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Понуда која не се одбивабтв како вака ми стигна само да го официјализирам трансферот , претходно може нешто клубот мој што го водев Леверкузен да го прифати ? немав ништо претходно со реал ни преговори ни ништо само наеднаш ми дојде да го официјализирам трансферот .
Мислиш од кога имам почнато да играм ФМ ?? од 2011 ја играм , иначе на овој сејв почнав со Клуб бриж во втора сезона со нив освоив ЛШ па третата исто ЛШ и другите титули во лига и во куп нормално сите суперкупови , отидов во Леверкузен и таму иста приказна све освоив и 2пати по ред ЛШ , значи во 4 години јас ја освоив 4 пати ЛШ со 2 различни клуба , иначе нтерес до сега само Лион ми имаше понудено ама ги одбив одма па сега Реал не можев да ги одбијам ...бтв трансфер буџетот е огромен и тоа само за зимскиов преоден рок на лето новOd koga ja igras igrava?
Klubot ne moze da te spreci, ako sakas da si odis ja prifakas ponudata a klubot dobiva osteta.
Cesto se slucuva da dojdat vakvi ponudi ako si uspesen so timot koj go vodis.
Inace sto ti e ova ime be Colyna![]()
1. Па планирам да котирам високо, иначе прва лига сум. Ако завршам меѓу први три, ќе играм Европа1. Парите ќе си дојдат ако играш добро, ќе почнат да те следат телевизии што автоматски значи пари од тоа, поготово коа ќе играш против појаки екипи. Нормално и пласман у повисока лига значи "Кеш бато кеш".
2. Зависи.. ако ти е е прва сезона и имаш наместено поранешно искуство под Professional player нема шанси да те бара некој. Ако си Professional или повисоко можеш да ризикуваш па да аплицираш негде, али тоа ќе значи отказ од клубот најверојатно и пак шансите се мали.
Ебаве среќните мене одвај 1 мил + ми даде управата минатата сзона а оваа за летниот преоден рок дури 6Мислев дека 150м се огромен буџет за засилувања а што да речам на ова .
Прегледај го приврзокот 66848
Не е од Рома од Мексико е типов го зедов во Леверкузен пред 2 сезони на 20 години растур прави сега од Леверкузен отидов во Реал и одма го зедов за таму 35м го платив сега а во Леверкузен за 13 го донесов . Напаѓач е .Ебаве среќните мене одвај 1 мил + ми даде управата минатата сзона а оваа за летниот преоден рок дури 6
Овај Николас Лопез од Рома е? Дај СС да видам како е развиен
Ме разочара играва. Полош менаџер, направен со очајно слаба одбрана и камен голмани не сум играл.
Мислев дека 150м се огромен буџет за засилувања а што да речам на ова .Прегледај го приврзокот 66847
Прегледај го приврзокот 66848
Каков Емре , види Серхи роберто од Барса мислам дека ќе можеш на позајмица да го земеш .Почнав со Шалке и се надевав да осигурам учество во ЛШ за следната сезона и да ги поминам групите во ЛШ.
Ама вакво нешто не ми се случило досега со просечен тим, успеав да ја освојам Бундес лигата, финале ЛШ каде изгубив од Барселона и финале на купот каде изгубив од Дортмунд.
Сега за втората сезона правам тим, бидејќи првата се мачев, немав пари за трансфери. Ги договорив Белханда, Стротман, Џонатан дос Сантос. А од порано го купив и Факундо Фереира.
Го продадов Хунтелар бидејќи ми требаа пари за плати, ми требаа бидејќи го купив Левандовски.
Како слободен играч го зедов нашиот Ваљмир Нафиу, има добар потенцијал да видиме во што ќе се развие
Ми треба уште еден играч за врска ама немам пари за трансфери веќе па така ќе треба да најдам некој на позајмица.
Се мислам да го земам Емре Џан од Баерн, ама не било лошо да ми препорачате некој.